DSpace talpykla

Geros higienos praktikos taisyklių taikymas maisto produktų prekybos įmonėse

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Steponavičienė, Aušra
dc.contributor.author Kraujutienė, Ingrida
dc.contributor.author Vasiliauskienė, Nijolė
dc.contributor.author Oršvilienė, Rasa
dc.date.accessioned 2020-12-10T16:57:51Z
dc.date.available 2020-12-10T16:57:51Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Steponavičienė, A., Kraujutienė, I., Vasiliauskienė, N., Oršvilienė, R. (2020). Geros higienos praktikos taisyklių taikymas maisto produktų prekybos įmonėse. Kaunas: Kauno kolegijos Reklamos ir medijų centras en_US
dc.identifier.isbn 978-9955-27-581-7
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/4213
dc.description.abstract Maisto saugos užtikrinimui būtinas rizikos veiksnių valdymas visoje maisto grandinėje (nuo žaliavų priėmimo, jų sandėliavimo, produktų gamybos, pagamintų produktų sandėliavimo iki jų pateikimo klientui). Šioje grandinėje vykdant prekybą maisto produktais svarbu įvertinti maisto saugos rizikos veiksnius bei pritaikyti jų valdymo priemones. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher Kauno kolegijos Reklamos ir medijų centras en_US
dc.subject higiena en_US
dc.subject taisyklės en_US
dc.subject prekybos įmonės en_US
dc.title Geros higienos praktikos taisyklių taikymas maisto produktų prekybos įmonėse en_US
dc.type Book en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra