dc.contributor.author |
Steponavičienė, Aušra |
|
dc.contributor.author |
Kraujutienė, Ingrida |
|
dc.contributor.author |
Vasiliauskienė, Nijolė |
|
dc.contributor.author |
Oršvilienė, Rasa |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-10T16:57:51Z |
|
dc.date.available |
2020-12-10T16:57:51Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Steponavičienė, A., Kraujutienė, I., Vasiliauskienė, N., Oršvilienė, R. (2020). Geros higienos praktikos taisyklių taikymas maisto produktų prekybos įmonėse. Kaunas: Kauno kolegijos Reklamos ir medijų centras |
en_US |
dc.identifier.isbn |
978-9955-27-581-7 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/4213 |
|
dc.description.abstract |
Maisto saugos užtikrinimui būtinas rizikos veiksnių valdymas visoje maisto grandinėje (nuo žaliavų priėmimo, jų sandėliavimo, produktų gamybos, pagamintų produktų sandėliavimo iki jų pateikimo klientui). Šioje grandinėje vykdant prekybą maisto produktais svarbu įvertinti maisto saugos rizikos veiksnius bei pritaikyti jų valdymo priemones. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
Kauno kolegijos Reklamos ir medijų centras |
en_US |
dc.subject |
higiena |
en_US |
dc.subject |
taisyklės |
en_US |
dc.subject |
prekybos įmonės |
en_US |
dc.title |
Geros higienos praktikos taisyklių taikymas maisto produktų prekybos įmonėse |
en_US |
dc.type |
Book |
en_US |