DSpace talpykla

Maisto technologijos ir Viešojo maitinimo studijų krypčių metodiniai nurodymai baigiamajam darbui rengti

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Kauno kolegija, Technologijų fakultetas
dc.date.accessioned 2021-10-07T06:02:47Z
dc.date.available 2021-10-07T06:02:47Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Maisto technologijos ir Viešojo maitinimo studijų krypčių metodiniai nurodymai baigiamajam darbui rengti. (2021). Kaunas, Kauno kolegijos Reklamos ir medijų centras en_US
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/5532
dc.description.abstract Maisto technologijos ir viešojo maitinimo studijų krypčių metodiniai nurodymai baigiamajam darbui rengti (toliau - Metodiniai nurodymai) nustato koleginių studijų programų Maisto technologija (valstybinis kodas 6531FX014), Maisto sauga ir kokybė (valstybinis kodas 6531FX015) bei Gastronomija ir maitinimo organizavimas (valstybinis kodas 6531FX016) profesinio bakalauro baigiamųjų darbų (toliau - Baigiamųjų darbų) atlikimo tvarką ir kitus reikalavimus. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher Kauno kolegijos Reklamos ir medijų centras en_US
dc.subject gastronomija ir maitinimo organizavimas; maisto sauga ir kokybė; maisto technologija en_US
dc.title Maisto technologijos ir Viešojo maitinimo studijų krypčių metodiniai nurodymai baigiamajam darbui rengti en_US
dc.type Book en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra