DSpace talpykla

Profesinio bakalauro baigiamojo darbo metodiniai nurodymai

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Kauno kolegija, Technologijų fakultetas, Maisto technologijos katedra
dc.date.accessioned 2019-01-10T09:20:05Z
dc.date.available 2019-01-10T09:20:05Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Profesinio bakalauro baigiamojo darbo metodiniai nurodymai (2017). Kaunas, Kauno kolegijos Technologijų fakulteto Maisto technologijos katedra. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/141
dc.description.abstract Šie baigiamojo darbo rengimo nurodymai skirti Kauno kolegijos studijų programų: Maisto technologija (valstybinis kodas 653E43001) ir Maisto sauga ir kokybė (valstybinis kodas 653E43002) diplomantams, rengiantiems koleginių studijų profesinio bakalauro baigiamąjį darbą. Metodinių nurodymų tikslas – nustatyti Maisto technologijos katedroje rengiamų baigiamųjų darbų atlikimo tvarką ir kitus reikalavimus. Baigiamojo darbo metodiniais nurodymais siūloma vadovautis ir baigiamųjų darbų vadovams, recenzentams, kvalifikavimo komisijos nariams, vertinant diplomantų baigiamuosius darbus. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher Kauno kolegija en_US
dc.subject metodiniai nurodymai en_US
dc.subject baigiamojo darbo rengimas en_US
dc.subject baigiamųjų darbų tvarka en_US
dc.subject baigiamųjų darbų reikalavimai en_US
dc.title Profesinio bakalauro baigiamojo darbo metodiniai nurodymai en_US
dc.type Book en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra