dc.contributor.author |
Kauno kolegija, Technologijų fakultetas, Maisto technologijos katedra |
|
dc.date.accessioned |
2019-01-10T09:20:05Z |
|
dc.date.available |
2019-01-10T09:20:05Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.citation |
Profesinio bakalauro baigiamojo darbo metodiniai nurodymai (2017). Kaunas, Kauno kolegijos Technologijų fakulteto Maisto technologijos katedra. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/141 |
|
dc.description.abstract |
Šie baigiamojo darbo rengimo nurodymai skirti Kauno kolegijos studijų programų: Maisto technologija (valstybinis kodas 653E43001) ir Maisto sauga ir kokybė (valstybinis kodas 653E43002) diplomantams, rengiantiems koleginių studijų profesinio bakalauro baigiamąjį darbą. Metodinių nurodymų tikslas – nustatyti Maisto technologijos katedroje rengiamų baigiamųjų darbų atlikimo tvarką ir kitus reikalavimus. Baigiamojo darbo metodiniais nurodymais siūloma vadovautis ir baigiamųjų darbų vadovams, recenzentams, kvalifikavimo komisijos nariams, vertinant diplomantų baigiamuosius darbus. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
Kauno kolegija |
en_US |
dc.subject |
metodiniai nurodymai |
en_US |
dc.subject |
baigiamojo darbo rengimas |
en_US |
dc.subject |
baigiamųjų darbų tvarka |
en_US |
dc.subject |
baigiamųjų darbų reikalavimai |
en_US |
dc.title |
Profesinio bakalauro baigiamojo darbo metodiniai nurodymai |
en_US |
dc.type |
Book |
en_US |