DSpace talpykla

Naršyti pagal pavadinimą

Naršyti pagal pavadinimą

Rūšiuoti pagal: Tvarka: Rezultatai:

  • Indriūnas, Dainius (2020-06-25)
    Baigiamojo darbo metu išanalizuota mažos svetainės interjero kūrimo aspektai, suprojektuotas baldas – komoda , parinktas tinkas interjeras mažai svetainei. Darbo problema - baigiamojo darbo projektuojamas gaminys – komoda. ...
  • Orvidaitė, Enrika (2019-06-17)
    Enrika Orvidaitė. Svetainės interjero projektavimas, kampinės modulinės sofos „Butterfly“ gamybos technologija. Profesinio bakalauro baigiamasis darbas. Darbo vadovė dr. Vilma Šipailaitė-Ramoškienė. Kauno kolegijos ...
  • Valčiukaitė, Roberta (2019-06-17)
    Rоberta Valčiukaitė. Svetainės interjerо prоjektavimas, kavоs staliukо kоnstravimas. Prоfesiniо bakalaurо baigiamasis darbas. Darbо vadоvas, lektоrius, Gudas Balys, Kaunо kоlegijоs, technоlоgijų fakultetо, Pramоninių ...
  • Pocevičius, Matas Danielis (2018-06-13)
    Darbo metu išanalizuota informacija apie interjero, konkrečiai svetainių projektavimą ir spintelės konstravimą. Išanalizuotos projektavime naudotos medžiagos. Darbo problema - Epoksidinių dervų panaudojimas, gaminant ...
  • Polita, Edvardas (2020-06-25)
    Baigiamajame darbe yra projektuojamas, bei konstruojamas modernaus stiliaus Tv staliukas, kuris statomas, suprojektuotame svetainės kambaryje. Šitam darbui atlikti buvo pasitelktos Kauno kolegijoje įgytos žinios, bei įvairi ...
  • Bajer, Matas (2023-06-14)
    Darbo apibūdinimas: darbe aprašomos staliuko konstrukcinės medžiagos, apskaičiuojamas pasirinktų staklių našumas ir detalių apdirbimo laikas, apskaičiuojamos gaminio sąnaudos. Darbo objektas: svetainės (kavos) staliuko ...
  • Grinkevičiūtė, Reda (2020-06-22)
    Baigiamajame darbe projektuojama MDP plokštės svetainės stalas. Išsamiai nagrinėjamos svetainės stalo konstrukcijos sudedamosios dalys, dizaino ypatumai. Sudaromas technologinis svetainės stalo gamybos procesas, parenkamos ...
  • Vasiliauskis, Erlandas (2020-06-15)
    Suprojektuotas sviesto gamybos cechas pagaminantis 2750 kg produkcijos per dieną: 1000 kg sviesto ir 1750 kg pasukų jogurto. Sviesto ir pasukų jogurto ceche gamyba organizuojama viena pamaina, kuri trunka 8 valandas. Per ...
  • Janionienė, Odeta (2020-01-21)
    Svogūninių daržovių apsaugos sistemos vertinimas ūkininko Sauliaus Dambrausko ūkyje. Pasaulyje kasmet pristatomos selekcininkų išrastos naujos augalų veislės, kurios išsiskiria prisitaikymu augti skirtingomis aplinkos ...
  • Vilimas, Mantas Jonas (2023-06-07)
    Dabartinėje aplinkoje nuolat skiriamas dėmesys tvarumui, stabiliam ekonomikos vystymuisi, visuomenės gerovei ir t.t. Visus šiuos veiksnius apjungia socialinė atsakomybė, kurią įgyvendina įmonės. Tad, įmonių socialinė ...
  • Kniūraitė, Erika (2022-06-09)
    Pirmoje darbo dalyje pateikiama kredito esmė ir samprata, jos vertinimas ir valdymas tiek įprastinėmis sąlygomis, tiek esant neapibrėžtumui. Antroje darbo dalyje pateikiama AB „Swedbank“ veiklos apžvalga, analizuojama banko ...
  • Balynas, Vytenis (2019-06-13)
    Baigiamajame darbe buvo išsiaiškinta ar šachtinių šulinių vandens kokybė skiriasi žiemos ir pavasario sezonais atlikus cheminių rodiklių: nitratų nitritų, amonio jonų nustatymo testus. Išnagrinėjus mokslinę literatūrą ir ...
  • Slibinskas, Mantas (2023-06-16)
    Pirmame skyriuje aprašoma ir analizuojama komunikacijos samprata, vidinė komunikacija organizacijoje, geros vidinės komunikacijos požymiai, pagrindinės komunikacijos problemos ir vadovo pareigos organizacijoje ir ...
  • Kriaučiūnas, Martynas (2020-06-22)
    Šio profesinio bakalauro baigiamojo darbo metu buvo nufotografuotos patalpos ir sukurti Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro patalpų ir lauko erdvės panoraminiai vaizdai, atlikta vaizdų generavimo kokybinė analizė. Analitinėje ...
  • Kleivaitė, Ieva (2021-06-15)
    Baigiamojo darbo tema. Šalčio poveikio naudojimas odos problemoms spręsti. Kosmetologų nuomonė. Pagrindiniai žodžiai. Šaltis, šalčio poveikis odos problemoms, šalčio poveikio procedūros, šaltis kosmetologijoje. Temos ...
  • Holšanskienė, Ugnė (2020-06-15)
    Sukurtas naujas prancūziškų bandelių asortimentas: tradicinė brioche, gaminama pagal tradicinį receptą, ir pagerintos tešlos brioche su pienu bei didesniu kiekiu sviesto. Papildomi ingredientai, naudojami pagerintoje ...
  • Atkočiūtė, Ugnė (2023-10-11)
    Temos aktualumas: bakterijos tampa atsparesnės antibiotikams, tampa vis sunkiau užkirsti kelią įvairioms mikrobų sukeliamoms infekcijoms. Uogose esantys bioaktyvūs junginiai padeda palaikyti gerą sveikatą ir užkirsti kelią ...
  • Adamonytė, Vita (2023-06-13)
    Pirmajame skyriuje analizuojami atsargų valdymo teoriniai aspektai, taip pat aptariami taikytini atsargų modeliai. Antrajame skyriuje išanalizuojama įmonės veikla- vidinė ir išorinė, taip pat atliekamas kokybinis bei ...
  • Makarovaitė, Paulina (2023-06-13)
    Baigiamojo darbo tikslas: praplėsti šaltai rūkytų dešrų asortimentą ir nustatyti startinių kultūrų įtaką dešrų struktūrai ir juslinėms savybėms. Baigiamojo darbo objektas: šaltai rūkytų dešrų gamybos linija. Baigiamojo ...
  • Marcinkevičiūtė, Rugilė (2019-06)
    Suprojektuotas šaltai rūkytų dešrų su džiovintomis spanguolėmis gamybos cechas. Per pamainą pagaminama 600 kg šaltai rūkytų kiaulienos dešrų su džiovintomis spanguolėmis ir 500 kg su džiovintais šilbaravykais (Gyroporus). ...