DSpace talpykla

Maisto saugos užtikrinimas gaminant braškių vyną

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Venckutė, Gileta
dc.date.accessioned 2020-06-25T12:24:26Z
dc.date.available 2020-06-25T12:24:26Z
dc.date.issued 2020-06-17
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/3059
dc.description Wine history, biochemistry and microbiology were analysed in the theoretical part. In addition, data of strawberry benefits on human health have been provided. Chemical – physical and microbiological indicators, packing and storing conditions requirements have been provided in the descriptions of raw and packing materials, ingredients and the final product. All possible hazards, their descriptions and preventive measures in the wine production process have been analysed. The arrangement of the premises has been designed by evaluating cross-contamination, and equipment has been chosen in regard with production capacity. The control plan of processes and final product was presented. The economical-financial evaluation was prepared. One liter price of the strawberry wine is – 12,09 Euro. Prerequisite programmes were presented in the appendixes. en_US
dc.description.abstract Teorinėje dalyje analizuojama vyno istorija, biochemija ir mikrobiologija. Pateikta informacija apie braškių naudingumą žmogaus organizmui. Žaliavų, sudedamųjų dalių, pakavimo medžiagų ir galutinio produkto aprašymuose pateikti jų cheminiai-fizikiniai bei mikrobiologiniai rodikliai, keliami reikalavimai pakavimo bei sandėliavimo sąlygoms. Išanalizuoti visi galimi rizikos veiksniai vyno gamyboje, jų aprašai bei prevencinės priemonės. Atliktas patalpų planavimas, įvertinant kryžminę taršą, parinkti įrenginiai pagal našumą. Pateiktas įmonėje vykdomų procesų bei produktų kontrolės planas, atlikimo metodai. Parengtas projekto finansinis – ekonominis įvertinimas. Litro braškių vyno kaina – 12,09 Eur. Prieduose pateiktos būtinosios programos. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject braškių vynas, maisto sauga, rizikos veiksniai, būtinosios programos en_US
dc.title Maisto saugos užtikrinimas gaminant braškių vyną en_US
dc.title.alternative Assurance of Food Safety in Production of Strawberry Wine en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra