DSpace talpykla

Degustacinės vakarienės Valentino dienos proga „X“ restorane sudarymas

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Žebrauskaitė, Žydrūnė
dc.date.accessioned 2019-08-13T11:22:49Z
dc.date.available 2019-08-13T11:22:49Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2223
dc.description After analyzing the information sources, it was concluded that the attention be should payd to the raw materials and should reflect the nature of the celebration when choosing the assortment of dishes. After conducting and evaluating the survey results, it was decided that the menu should include dishes that the respondents prefered, including health-friendly ingredients, innovations, and a wider choice of innovative dishes. In the technological part of the paper a menu was prepared, the technological cards of dishes, cost, energy and nutrition cards, value were calculated. The raw materials were described, The technological scheme of the dish was designed and CCP points were identified. Food will always be prepared only in compliance with all the hygiene standards and regulations, using the safe and properly maintained equipment and inventory, and in compliance with the work safety. The economic calculations were carried out and the costs of all tasting dinners were calculated, and it is assumed that the event organized for the company will make a profit. It is recommended to periodically carry out a survey of visitors in order to find out the demand for dishes and test new innovations in the production. Keep adding next dishes to the menu to make the restaurant profitable. en_US
dc.description.abstract Išanalizavus informacinius šaltinius, priimta išvada, kad parenkant patiekalų asortimentą atkreiptinas dėmesys į žaliavas, kurios turėtų atspindėti organizuojamos šventės pobūdį. Atlikus ir įvertinus anketinės apklausos rezultatus nuspręsta, kad į valgiaraštį turėtų būti įtraukti patiekalai, kurių pageidavo respondentai, tai sveikatai palankiais ingredientais, naujovėmis, bei platesniu inovatyvių patiekalų pasirinkimu. Technologinėje darbo dalyje sudarytas valgiaraštis, pateiktos patiekalų technologinės kortelės, savikainos, energinės ir maistinės vertės kortelės, žaliavų suvestinė. Nubraižyta patiekalo technologinė schema bei nustatyti SVT taškai. Maistas visada bus ruošiamas tik laikantis visų nustatytų higienos normų reikalavimų, naudojant saugius ir tinkamai prižiūrimus įrenginius ir inventorių bei laikantis darbo saugos. Atlikti ekonominiai apskaičiavimai ir įvertintos visos degustacinės vakarienės išlaidos, pateikiama prielaida, kad įmonei organizuojamas renginys duos pelno. Rekomenduojama periodiškai atlikti lankytojų apklausą, siekiant sužinoti patiekalų paklausą ir išbandyti naujas gamyboje naudojamas inovacijas. Nuolat atnaujinti valgiaraštį, kad tai neštų pelną restoranui. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject restoranas, degustacija, valgiaraštis, maisto sauga en_US
dc.title Degustacinės vakarienės Valentino dienos proga „X“ restorane sudarymas en_US
dc.title.alternative Creation of Valentine's Day Tasting Dinner at the Restaurant „X“ en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra