DSpace talpykla

Konferencijos dalyvių maitinimas restorane „Pompėja"

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Markova, Kristina
dc.date.accessioned 2019-08-13T10:12:46Z
dc.date.available 2019-08-13T10:12:46Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2204
dc.description Conference catering is one of the growing public catering areas. The business centers established in Kaunas, large international companies determine the growth of this type of the events and their need for service. Fulfilling the contract with the enterprise “Pompeja” the catering for 30 conference participants was organized. The 210-course meal menu was prepared along with the technological documentation. The menu was created taking into account the season of the year and the customer preferences. The technological research was carried out by selecting the best method to marinade the turkey. In the course of the research, the tea marinade was distinguished as the best one in terms of a steak appearance, taste and juiciness. In the company, the dishes are prepared safely, the critical control points are identified and controlled, and the employees comply with the hygiene requirements to ensure the safe delivery of the meal to the guest. After the financial - economic evaluation of the event, the cost of catering for one participant of the conference was 57.37 EUR. The total cost was 688.04 EUR and the profit was 624.25 EUR. en_US
dc.description.abstract Konferencinis maitinimas viena augančių viešojo maitinimo sričių. Kaune įsikuriantys verslo centrai, didelės tarptautinės įmonės kartu lemia ir šio tipo renginių bei jų aptarnavimo poreikio augimą. Su įmone „Pompėja“ sudaryta užsakomoji sutartis - suorganizuoti 30 konferencijos dalyvių maitinimą. Paruošta 210 porcijų patiekalų valgiaraštis su technologine dokumentacija. Sudarant valgiaraštį atsižvelgta į patiekalų sezoniškumą ir užsakovų pageidavimus. Atliktas technologinis tyrimas parenkant tinkamiausią kalakutienos marinavimo būdą. Tyrimo metu išskirtas arbatos marinatas atitinkantis geriausio kepsnio išvaizdos, skonio ir sultingumo kriterijus. Įmonėje patiekalai gaminami saugiai, yra nustatyti pagrindiniai rizikos taškai ir jie kontroliuojami, darbuotojai laikosi higienos nustatytų reikalavimų, kad užtikrintų saugaus patiekalo pateikimą svečiui. Atlikus finansinį – ekonominį renginio vertinimą, nustatyta vieno konferencijos dalyvio maitinimo kaina 57,37 Eur., bendra išlaidų suma 688,04 Eur., gautas pelnas 624,25 Eur. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject banketai, valgiaraštis, renginiai, marinatas en_US
dc.title Konferencijos dalyvių maitinimas restorane „Pompėja" en_US
dc.title.alternative Catering for Conference Participants at the Rerstaurant "Pompeja" en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra