DSpace talpykla

Viešbučio ,,X“ restorаno vаlgiаrаščio аtnаujinimаs

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Druskis, Benediktas
dc.date.accessioned 2019-08-13T09:06:32Z
dc.date.available 2019-08-13T09:06:32Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2196
dc.description After reviewing the sources of information, a menu of vegetarian dishes wich includes the nutritional vegetarian meals is prepeared. The raw materials are selected and described for the production of these dishes. The vegetarian menu is creаted, the analysis of sensory evaluation is completed, the cаlculаtion of the restаurаnt X menu renewal costs is analyzed in a finacial part. en_US
dc.description.abstract Apžvelgus informacijos šaltinius, įvertinus vegetarams tinkamų maisto produktų maistinę vertę sudarytas valgiaraštis, kuriame dominuoja vegetariniai patiekalai. Šių patiekalų gamybai parinktos ir aprašytos žaliavos. Atliktas cukinijų kepsnelių ir parinktų prie jų padažų juslinis vertinimas, pateikti jo rezultatai, kurie parodė, kad abu padažai – mango ir persikų bei saldus atriųjų paprikų yra vertinami labai gerai, todėl abu šie padažai bus įtraukti į valgiaraštį. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject vegetаrizmаs, dietа, žаliаvаlgystė, vаlgiаrаštis, cukinijos en_US
dc.title Viešbučio ,,X“ restorаno vаlgiаrаščio аtnаujinimаs en_US
dc.title.alternative The Hotel “X“ Restаurаnt Menu Renewаl en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra