DSpace talpykla

RVASVT plano parengimas keptos kiaulienos nugarinės gamybai

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Motiejūnaitė, Elvyra
dc.date.accessioned 2019-08-13T05:43:25Z
dc.date.available 2019-08-13T05:43:25Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2170
dc.description In a theoretical part of the paper the nutritional value of pork loin meat was analuzed. It is lean and muscular meat. The techniques for extraction of sesame oil and anti-oxidant properties of cloves are analyzed. The product description holds all essential information about the product including the: ingredient qualities and storage conditions. The product low chart created. The essential programs to be applied in the plant are described. The equipment needed for production is calculated and selected. Finally, the design of fried pork loin manufacturing plant is designed in compliance with all the safety requirements. All the possible food safety risk factors and their control and preventive measures are described. en_US
dc.description.abstract Teorinėje dalyje išnagrinėtos kiaulienos nugarinės maitinė vertė, tai liesa, raumeninga mėsa. Išnagrinėti sezamo aliejaus ekstrahavimo būdai, ir gvazdikėlių antioksidacinės savybės. Produkto ir žaliavų aprašuose pateikta visa svarbi informacija apie gaminį: sudėtis, savybės, laikymo sąlygos. Sudaryta gaminio srauto diagrama. Aprašytos būtinosios programos taikomos įmonėje. Apskaičiuota ir pasirinkta reikalinga įranga gamybai. Suprojektuotas saugus keptos kiaulienos nugarinės gamybos įmonės planas. Įvertinta maisto saugos rizikos veiksnių analizė, jų valdymas ir prevencinės priemonės. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject kiauliena, rizikos veiksnių analizė, srautų diagrama, maisto sauga en_US
dc.title RVASVT plano parengimas keptos kiaulienos nugarinės gamybai en_US
dc.title.alternative HACCP Plan Preparation For Fried Pork Loin Production en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra