DSpace talpykla

RVASVT plano parengimas paukštienos vyniotinių gamybai

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Paulauskaitė, Sandra
dc.date.accessioned 2019-08-13T05:12:05Z
dc.date.available 2019-08-13T05:12:05Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2168
dc.description In a theoretical part of the paper the nutritional value of turkey meat was analyzed. White turkey meat has less calories and fats than dark turkey meat. The descriptions of the raw material and turkey rolls with dried vegetables included the composition and sensory characteristics of a product. The technological flow chart of turkey rolls with vegetables was drawn. The main economic indicators for a new product were calculated. The analysis of food safety hazards identified the three critical control points (CCPs). A plan to monitor the critical control points was prepared. en_US
dc.description.abstract Teorijoje išanalizuotos kalakutienos mėsos maistinės sąvybės. Šviesi kalakutienos mėsa turi mažiau kalorijų, riebalų nei tamsi kalakutienos mėsa. Žaliavų ir kalakutienos vyniotinio su džiovintomis daržovėmis aprašuose pateikta gaminio sudėtis, jo juslinės sąvybės. Sudaryta kalakutienos vyniotinio su daržovėmis technologinė srauto diagrama. Apibūdintos būtinosios programos. Suskaičiuoti pagrindiniai ekonominiai rodikliai naujam gaminiui. Atlikus rizikos veiksnių analizę nustatyti 3 svarbūs valdymo taškai. Parengtas planas kontroliuoti svarbius valdymo taškus. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject mėsa, kalakutiena, daržovės, maisto sauga, RVASVT en_US
dc.title RVASVT plano parengimas paukštienos vyniotinių gamybai en_US
dc.title.alternative HACCP Plan Preparation for the Poultry Rolls Production en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra