DSpace talpykla

Maisto saugos rizikos veiksnių valdymas vytintų dešrelių su kalendra gamyboje

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Ustilaitė, Gabija
dc.date.accessioned 2019-08-12T11:29:34Z
dc.date.available 2019-08-12T11:29:34Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2159
dc.description The analysis of the potential risk factors was carried out after analyzing the scientific literature, taking into account the technology of the dried sausage production. The main hazard was identified storage of stock CCP-1B, waste handling by metal detectors CCP-2F, dried sausages storage and releasing CCP-3B. Food safety hazard control is complied with the requirements of international IFC standards. en_US
dc.description.abstract Atlikta mokslinės literatūros analizė, įvertinta vytintų dešrelių gamybos technologija, vytintų dešrelių gamybos bare atlikta galimų rizikos veiksnių analizė. Pagrindinių rizikos veiksnių valdymui patvirtinti svarbūs valdymo taškai: SVT-1B žaliavų laikymas, SVT-2F patikra metalo detektoriumi, SVT-3B vytintų dešrelių laikymas ir realizacija. Pagal tarptautinio IFC standarto reikalavimus, pritaikytas maisto saugos rizikos veiksnių valdymas. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject kalendra, vytintos dešrelės, maisto sauga, rizikos veiksniai en_US
dc.title Maisto saugos rizikos veiksnių valdymas vytintų dešrelių su kalendra gamyboje en_US
dc.title.alternative Implementation of Food Safety Hazard Control System in Dried Sausages with Coriander Production en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra