DSpace talpykla

Tarptautinio maisto saugos vadybos sistemos ISO 22000 standarto reikalavimų taikymas sauso puto-jančio vyno gamyboje

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Peleckaitė, Simona
dc.date.accessioned 2019-08-12T10:07:26Z
dc.date.available 2019-08-12T10:07:26Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2127
dc.description The analysis of literature sources; The description of raw materials used in the production of sparkling wine and packaging materials; The prepared a sparkling wine flow chart; The analysis of food safety hazards and their control measures for the whole f the dry-sparkling wine production chain in compliance with the the international standard ISO 22000; The sparkling wine factory design layout; The financial-economic evaluation of the project. en_US
dc.description.abstract Atlikta literatūros šaltinių analizė; Parengta putojančio vyno gamyboje naudojamų žaliavų, bei pakavimo medžiagų aprašai; Parengta putojančio vyno gamybos technologinio proceso srauto diagrama; Pritaikius tarptautinio standarto ISO 22000 reikalavimus, visoje sauso putojančio vyno gamybos grandinėje atlikta maisto saugos rizikos veiksnių analizė ir pateiktos jų valdymo priemonės; Parengtas putojančio vyno gamybos cecho patalpų planas; Atlikti ekonominiai skaičiavimai. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject putojantis vynas, kokybė, maisto sauga, rizikos veiksniai en_US
dc.title Tarptautinio maisto saugos vadybos sistemos ISO 22000 standarto reikalavimų taikymas sauso puto-jančio vyno gamyboje en_US
dc.title.alternative Application of the International Food Safety Management System ISO 22000 Standard Requirements to Dry Sparkling Wine en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra