dc.contributor.author |
Tamulytė, Greta |
|
dc.date.accessioned |
2019-08-12T09:20:10Z |
|
dc.date.available |
2019-08-12T09:20:10Z |
|
dc.date.issued |
2019-06-11 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2123 |
|
dc.description |
Theoretical part discusses the concept of sales and analyzes consumers’ habits. Analytical part of the work analyzes the company's data which shows lower flour sales than competitors’, and a survey that is carried out for determination of consumers’ habits when choosing a flour product. The practical part of the work introduces the results of the research work including specific solutions to solve the problem of low flour sales based on the results analyzed in the work. |
en_US |
dc.description.abstract |
Teorinėje dalyje aptariama pardavimų samprata, teoriškai analizuojami vartotojų įpročiai. Analitinėje darbo dalyje analizuojami įmonės duomenys, kuriuose matomi mažesni miltų pardavimai, negu konkurentų ir atliekamas tyrimas, kuriame nustatomi vartotojų įpročiai renkantis miltų produktą. Projektinėje darbo dalyje pateikiami konkretūs sprendimai mažų miltų pardavimų problemai spręsti, remiantis darbe analizuotais rezultatais. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.subject |
Pardavimai, miltų produktai, pardavimų didinimo priemonės, miltų produktų analizė. |
en_US |
dc.title |
AB ,,Kauno grūdai“ miltų produktų grupės pardavimų didinimas Lietuvoje |
en_US |
dc.title.alternative |
Increasing the Sales of Flour Products of Kauno grūdai UAB |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |