DSpace talpykla

Šaltai rūkytų dešrų su karamelizuotais jalapenais gamyba

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Bartkutė, Greta
dc.date.accessioned 2019-08-09T09:22:29Z
dc.date.available 2019-08-09T09:22:29Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2045
dc.description Production technologies and recipes of the cold smoked sausage with caramelized jalapeno pepper have been created. The flow chart of cold smoked sausage production consists of 15 technological processes. Having calculated the prime-cost of the cold smoked sausages, sausage with caramelized jalapeno pepper are more expensive: 9,50 EUR/kg, whereas classic cold smoked sausage: 8,65 EUR/kg. en_US
dc.description.abstract Sukurtos šaltai rūkytų dešrų su karamelizuotais jalapenais gamybos technologija ir receptūra. Šaltai rūkytų dešrų su karamelizuotais jalapenais srauto diagramą sudaro 15 technologinių procesų. Apskaičiavus šaltai rūkytų dešrų savikainas, gavosi, kad su karamelizuotais jalapenais brangesnė – 9,50 EUR/kg , už klasikinę šaltai rūkytą dešrą – 8,65 EUR/kg en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject šaltas rūkymas, karamelizacija, jalapenai, RVASVT en_US
dc.title Šaltai rūkytų dešrų su karamelizuotais jalapenais gamyba en_US
dc.title.alternative Production of cold smoked sausage with caramelized jalapeno pepper en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra