DSpace talpykla

Prekės ženklo „Fresh Buffet“ pozicionavimo strategijos kūrimas

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Jačiunskis, Jonas
dc.date.accessioned 2019-08-09T08:47:48Z
dc.date.available 2019-08-09T08:47:48Z
dc.date.issued 2019-06-12
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2039
dc.description This part analyzes theoretical aspects of the topic. Identifies the concept of a brand, its functions and its value. Positioning and its possible strategies are analyzed. The analytical part presents the characteristics of the company and the brand, and analyzes the main competitors of the brand Fresh Buffet. In the design part is presented the most appropriate positioning strategy. The data of the research survey and their analysis are presented. Conclusions are provided. en_US
dc.description.abstract Teorinėje dalyje analizuojami su tema susiję teoriniai aspektai. Išsiaiškinama prekės ženklo sąvoka, jo funkcijos ir vertė. Išanalizuojamas pozicionavimas ir galimos strategijos. Analitinėje dalyje yra pateikiama įmonės ir prekės ženklo charakteristika, konkurentų analizė, pateikiami tyrimo duomenys ir jų analizė. Pateikiamos išvados. Projektinėje pateikiama tinkamiausia pozicionavimo strategija. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject Prekės ženklas, pozicionavimas, strategijos formavimas. en_US
dc.title Prekės ženklo „Fresh Buffet“ pozicionavimo strategijos kūrimas en_US
dc.title.alternative Creation of the Positioning Strategy for the Fresh Buffet Brand en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra