DSpace talpykla

Plikytų pyragaičių su špinatų ir šilauogių įdarais cechas

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Poškaitė, Sigrida
dc.date.accessioned 2019-08-09T08:47:18Z
dc.date.available 2019-08-09T08:47:18Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2038
dc.description Production technologies and recipes of the eclairs with spinach and blueberry fillings have been created. Having analysed the articles related to ingredients used in production of eclairs, the benefits for health rendered by spinach and blueberry have been identified. The flow chart of eclaire production consists of 13 technological processes. Having calculated the prime-cost of the eclairs, eclaires with spinach filling are cheaper: 5,72 EUR/kg, whereas eclaires with blueberry filling: 6,31 EUR/kg. en_US
dc.description.abstract Sukurtos plikytų pyragaičių su špinatų įdaru ir plikytų pyragaičių su šilauogių įdaru gamybos technologijos ir receptūros. Išanalizavus strapsnius, kurie susiję su plikytų pyragaičių gamybai naudojamomis medžiagomis, paaiškėjo špinatų ir šilauogių teikiama nauda organizmui. Plikytų pyragaičių gamybos srautų diagramą sudaro 13 technologinių procesų. Apskaičiavus plikytų pyragaičių savikainą gavosi, kad plikyti pyragaičiai su špinatų įdaru pigesni – 5,72 Eur/kg, už plikytus pyragaičius su šilauogių įdaru – 6,31 Eur/kg. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject Technologija, špinatai, šilauogės, plikyti pyragaičiai en_US
dc.title Plikytų pyragaičių su špinatų ir šilauogių įdarais cechas en_US
dc.title.alternative Production workshop of eclairs with spinach and blueberry fillings en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra