DSpace talpykla

Prancūziškų batonų baguettes asortimento plėtra

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Šlekytė, Simona
dc.date.accessioned 2019-08-08T11:50:38Z
dc.date.available 2019-08-08T11:50:38Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/1971
dc.description New baguette assortment was created: „Traditional baguette“, according to the French recipe, „Baguette with seeds“ which enriched with essential fatty acids and vitamin E, as it contains linseed, sesame and poppy seeds, and „Baguette with curry powder“, which distinguishes for its taste and appearance. Baguettes technology has been improved, they are baked with poolish and it results in a stronger aroma and taste of the baguette, a better and small crumb structure, extension of shelf life. Baking oven with a stone was selected. During baking, as the semi-finished product contacts with a hot stone and water vapour function occurs in the oven it results in formation of a thin and crusty crust. Selected raw materials enables to sell products of a relatively low prime-cost. en_US
dc.description.abstract Buvo sukurtas naujas prancūziškų batonų asortimentas: „Tradicinė bagetė“, pagal prancūzišką receptą, „Bagetė su sėklomis“, kuri praturtinta nepakeičiamomis riebalų rūgštimis ir vitaminu E, nes jos sudėtyje yra linų sėmenų, sezamų ir aguonų sėklų, „Bagetė su kariu“, kuri išsiskiria savo skoniu ir išvaizda. Buvo patobulinta prancūziškų batonų technologija. Jie kepami su įmaišu dėl to bagetė turi stipresnį aromatą ir skonį, susiformuoja aiškios ir smulkios minkštimo akutės, prailgėja bagetės galiojimo laikas. Parinkta tinkama padinė kepimo krosnis su akmens padu. Kepimo metu dėl pusgaminio sąlyčio su karštu akmens padu ir vandens garų funkcijos esančios krosnyje, susiformuoja plona ir traški bagetės plutelė. Parinktos žaliavos leidžia parduoti sąlyginai mažos savikainos maisto produktus. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject prancūziški batonai, įmaišas, sėklos, kario prieskoniai en_US
dc.title Prancūziškų batonų baguettes asortimento plėtra en_US
dc.title.alternative Assortment development of French bread Baguette en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra