DSpace talpykla

Naršyti pagal pavadinimą

Naršyti pagal pavadinimą

Rūšiuoti pagal: Tvarka: Rezultatai:

  • Railaitė, Gabija (2022-06-14)
    Tabakas ir jo produktai po pasaulį išplito dėka Kristupo Kolumbo. Tačiau cigarečių revoliucija prasidėjo 1880 metais, kuomet buvo išrasta Bonsako mašina. Nuo to laiko praėjo daugybė metų ir šiandieną turime įvairovę ...
  • Tamošiūnaitė, Jogilė (2023-02)
    Temos aktualumas: rūkymas yra vienas iš veiksnių, kurio atsisakius galima išvengti daugumos susirgimų ir mirčių. Tačiau nepaisant kasmetinių mirčių skaičiaus, rūkymas išlieka labiausiai paplitusi problema pasaulyje. Taip ...
  • Grišas, Airidas (2019-06)
    Sudarytas karštai ir šaltai rūkytos šoninės gamybos procesas, kuriame gaminami karštai rūkytos šoninės vyniotiniai ir šaltai rūkyti lašiniai įtrinti paprika, pamainos našumas 1000 kg. Apskaičiuota, kad per pamainą karštai ...
  • Celiešienė, Laura (2022-01-20)
    Kokybės vertinimas – neatsiejama pramonės dalis. Todėl ypač svarbu užtikrinti greitą ir tiklsų kokybės vertinimą. Įprastai kokybės vertinimą vykdo darbuotojai pasitelkdami savo pojūčiais. Tačiau tobulėjanti pramonė, ...
  • Žilinskaitė, Gabrielė (2022-06-16)
    Darbo tikslas - Įvertinti Rūtos Gustaitienės mišraus ūkio gamybinę veiklą ir pateikti rekomendacijas. Tyrimo objektas - Rūtos Gustaitienės ūkis. Bakalauro darbe tyrinėjamas mišrus Rūtos Gustaitienės ūkis. Atlikta detali ...
  • Jodaugaitė, Greta (2018-06)
    Baigiamajame darbe nagrinėjamas RVASVT įdiegimas becukrės kvietinės duonos gamyboje. Pagamintas produktas, kuriam sudaryta srauto diagrama ir pagal jos technologinius etapus išanalizuoti rizikos veiksniai: biologiniai, ...
  • Žemaitytė, Rūta (2018-06)
    Įdiegtas RVASVT planas inovatyvių produktų ,,Žemaitiškų sausučių“ gamyboje, parinktas optimalus raugas ir fermentavimo būdas. Nustatytas svarbus valdymo taškas. Sudarytas žaliavų, receptūrinių komponentų ir naudojamų ...
  • Motiejūnaitė, Elvyra (2019-06)
    Teorinėje dalyje išnagrinėtos kiaulienos nugarinės maitinė vertė, tai liesa, raumeninga mėsa. Išnagrinėti sezamo aliejaus ekstrahavimo būdai, ir gvazdikėlių antioksidacinės savybės. Produkto ir žaliavų aprašuose pateikta ...
  • Paulauskaitė, Sandra (2019-06)
    Teorijoje išanalizuotos kalakutienos mėsos maistinės sąvybės. Šviesi kalakutienos mėsa turi mažiau kalorijų, riebalų nei tamsi kalakutienos mėsa. Žaliavų ir kalakutienos vyniotinio su džiovintomis daržovėmis aprašuose ...
  • Ivanauskaitė, Kristina (2019-06)
    Lietuvoje sparčiai daugėja gamintojų, kurie vyno gamybai naudoja netradicines, aukštos kokybės vietines žaliavas ir gamina itin aukštos kokybės vaisių ir uogų vynus. Šiame darbe projektuojamas putojančio agrastų vyno gamybos ...
  • Petutienė, Vida (2020-06-11)
    Remiantis išanalizuota informacija apie gaminamą produktą (spurgas su baltojo šokolado ganašo įdaru), mielinės sluoksniuotos tešlos spurgų su baltojo šokolado – ganašo buvo sudaryta gamybos technologija ir receptūra, ...
  • Rakauskaitė, Laura (2020-06-15)
    Informacijos šaltinių analizė parodė, kad reguliariai vartojant datulės, gali sumažėti rizika susirgti lėtinėmis ligomis – diabetu, vėžiu, širdies ir kraujagyslių ligomis. Figos naudojamos tradicinėje medicinoje, norint ...
  • Danisevičienė, Rita (2018-06)
    Baigiamajame darbe parengta Rizikos veiksnių analizės ir svarbių valdymo taškų sistema duonos gamybos įmonėje. Analitinėje dalyje aptariami RVASVT sistemai keliami reikalavimai, aprašytos galimos maisto saugos rizikos, ...
  • Valančiūtė, Monika (2018-06)
    Baigiamajame darbe pateiktas dokumentų sąvadas avižinių bandelių saugai ir kokybei užtikrinti. Analizuojama literatūra ir moksliniai straipsniai apie avižines bandeles bei jų paruošimui naudojamas žaliavas ir medžiagas. ...
  • Urbutytė, Rimantė (2018-06)
    Baigiamajame darbe nagrinėjama įmonės gamybos ir finansinės veiklos alanalizė, leidžianti įvertinti įmonės dabartinę padėtį. Buvo atlikta mokslinės literatūros analizė. Gamybos programa buvo sukurta kartu su gamybos proceso ...
  • Šadzevičiūtė, Monika (2020-06-17)
    Nagrinėjama tema atlikta literatūros šaltinių analizė; Parengtas viščiukų broilerių filė gamybai naudojamų žaliavų bei medžiagų aprašas; Atlikti viščiukų broilerių filė gamybai (17,5 t/pamainą našumui) reikalingų žaliavų, ...
  • Kievinas, Jonas (2021-06-09)
    Ryšių su klientais valdymas yra vienas iš pagrindinių aspektu norint išlaikyti stabilius santykius su klientais. Būtent dėl to yra svarbu turėti tvirtus ryšius su klientais taip pritaikant klientų išlaikymo strategiją, ...
  • Savulytė, Joana (2022-06-07)
    Teorinėje dalyje aptariama skaitmenizacijos, dirbtinio intelekto, CRM sistemų ir komunikacijos priemonių samprata ir nauda įmonėms. Analitinėje dalyje yra identifikuojama įmonės UAB „Tesera“ komunikacijos su klientais ...
  • Marčiulaitytė, Agnė (2020-06-22)
    Darbe pateikta informacija yra susijusi su ryšių su klientais valdymo sistema. Nagrinėjama teorinė medžiaga apie ryšių su klientais sistemos atsiradimą, raidą, jos naudojimą. Aiškinamasi, kokiems tikslams ji yra skirta ...
  • Runienė, Ugnė (2019-07-02)
    Ši moteriškų drabužių kolekcija sukurta remiantis Rytų kultūros improvizacijomis bei naujausiomis mados tendencijomis. Grakštūs siluetai ir minimalistiški dizaino sprendimai suteikia elegancijos įspūdį kūriniuose. Kolekcija ...