Santrauka:
Teorinėje dalyje išanalizuotos gaminio žaliavų maistinės savybės. Pateikta gaminio sudėtis ir juslinės savybės. Sudaryta technologinio srauto diagrama. Įvardintos ir aprašytos būtinosios programos. Atlikta ir aprašyta rizikos veiksnių analizė, nustatytas svarbus valdymo taškas. Aprašytas patalpų planavimas, įvertinant kryžminę taršą. Įvertinta produktų kontrolė. Atliktas finansinis – ekonominis projekto įvertinimas. Suprojektuotas moliūgų su kanapių sėklomis gamybos cecho planas – brėžinys.
Description:
The theoretical part analyzes the nutritional properties of the product's and raw materials. The composition and sensory properties of the product are presented. A technological flow diagram has been created. Prerequisite programmes have been indentified and described. The analysis of risk factors was performed and described, Critical Control Point has been identified. Planning of production premises having analysed cross – contamination has been described. A financial and economic evaluation of the project has been performed. The plan of the production workshop of pumpkin muffins with hemp seeds has been presented in a format of a drawing.