DSpace talpykla

Maistos saugos užtikrinimas moliūgų su kanapių sėklomis keksiukų gamyboje

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Valuckienė, Jekaterina
dc.date.accessioned 2020-06-25T12:20:47Z
dc.date.available 2020-06-25T12:20:47Z
dc.date.issued 2020-06-17
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/3057
dc.description The theoretical part analyzes the nutritional properties of the product's and raw materials. The composition and sensory properties of the product are presented. A technological flow diagram has been created. Prerequisite programmes have been indentified and described. The analysis of risk factors was performed and described, Critical Control Point has been identified. Planning of production premises having analysed cross – contamination has been described. A financial and economic evaluation of the project has been performed. The plan of the production workshop of pumpkin muffins with hemp seeds has been presented in a format of a drawing. en_US
dc.description.abstract Teorinėje dalyje išanalizuotos gaminio žaliavų maistinės savybės. Pateikta gaminio sudėtis ir juslinės savybės. Sudaryta technologinio srauto diagrama. Įvardintos ir aprašytos būtinosios programos. Atlikta ir aprašyta rizikos veiksnių analizė, nustatytas svarbus valdymo taškas. Aprašytas patalpų planavimas, įvertinant kryžminę taršą. Įvertinta produktų kontrolė. Atliktas finansinis – ekonominis projekto įvertinimas. Suprojektuotas moliūgų su kanapių sėklomis gamybos cecho planas – brėžinys. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject keksiukas, maisto sauga, RVASVT, kanapių sėklos, moliūgas en_US
dc.title Maistos saugos užtikrinimas moliūgų su kanapių sėklomis keksiukų gamyboje en_US
dc.title.alternative Food Safety in the Production of Pumpkin Cupcakes with Hemp Seeds en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra