DSpace talpykla

UAB „Meduolis“ naujo produkto įvedimo į rinką galimybės

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Urbutytė, Asta
dc.date.accessioned 2022-09-19T11:22:21Z
dc.date.available 2022-09-19T11:22:21Z
dc.date.issued 2022-06-09
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/6772
dc.description Studies have shown that 50-75% of new food products introduced to the market do not reach the desired level of success, and up to 90% of newly introduced food products are no longer on the market after five years. en_US
dc.description.abstract Tyrimais nustatyta, jog 50-75 proc. naujų į rinką įvestų maisto produktų nepasiekia norimo sėkmės lygio, o iki 90 proc. naujai įvestų maisto produktų po penkerių metų nebelieka prekyboje. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject Naujo produkto esmė, kūrimo etapai, kūrimo nauda en_US
dc.title UAB „Meduolis“ naujo produkto įvedimo į rinką galimybės en_US
dc.title.alternative Opportunities for launching a new product of Meduolis UAB en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra