dc.contributor.author |
Urbutytė, Asta |
|
dc.date.accessioned |
2022-09-19T11:22:21Z |
|
dc.date.available |
2022-09-19T11:22:21Z |
|
dc.date.issued |
2022-06-09 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/6772 |
|
dc.description |
Studies have shown that 50-75% of new food products introduced to the market do not reach the desired level of success, and up to 90% of newly introduced food products are no longer on the market after five years. |
en_US |
dc.description.abstract |
Tyrimais nustatyta, jog 50-75 proc. naujų į rinką įvestų maisto produktų nepasiekia norimo sėkmės lygio, o iki 90 proc. naujai įvestų maisto produktų po penkerių metų nebelieka prekyboje. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.subject |
Naujo produkto esmė, kūrimo etapai, kūrimo nauda |
en_US |
dc.title |
UAB „Meduolis“ naujo produkto įvedimo į rinką galimybės |
en_US |
dc.title.alternative |
Opportunities for launching a new product of Meduolis UAB |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |