DSpace talpykla

Dviejų žvaigždučių viešbučio „Dzūkija“ paslaugų marketingo komplekso tobulinimo galimybės

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Kubilynas, Julius
dc.date.accessioned 2022-09-09T07:54:37Z
dc.date.available 2022-09-09T07:54:37Z
dc.date.issued 2022-06-07
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/6503
dc.description With increasing competition in the hospitality market and the rapidly growing expectations of hotel visitors, it is important for companies to know all the marketing tools as this ensures their advantage. (Kotler et al., 2021). One of the most important strategies is the adaptation and continuous improvement of the service marketing mix. With the help of its elements, it is possible to achieve business objectives, ensure a positive relationship between customers and service providers and achieve a competitive advantage (Stankaitis, 2018; Jančiukaitė, Masčinskienė, 2016). Achieving these goals is especially important and relevant for the 2-star hotel Dzūkija, which was established 30 years ago, therefore the aim will be to help to do so by providing useful suggestions for the improvement of the service marketing mix. The theoretical part of the thesis discusses theoretical aspects of the services marketing mix. The analytical part reviews the characteristics of the hotel Dzūkija, analyses applied elements of the services marketing mix, presents the SWOT table, and reviews the results of quantitative and qualitative research. The practical part presents the possibilities of improving the services marketing mix of the hotel Dzūkija. en_US
dc.description.abstract Didėjant konkurencijai svetingumo rinkoje ir sparčiai augant viešbučių lankytojų lūkesčiams, įmonėms svarbu išmanyti pagrindines marketingo priemones, nes tai užtikrina jų pranašumą (Kotler ir kt., 2021). Viena svarbiausių strategijų yra paslaugų marketingo komplekso pritaikymas ir nuolatinis tobulinimas. Jo elementų pagalba galima įgyvendinti verslo tikslus, užtikrinti teigiamą ryšį tarp klientų ir paslaugos teikėjų bei pasiekti konkurencinį pranašumą (Stankaitis, 2018; Jančiukaitė, Masčinskienė, 2016). Šių tikslų įgyvendinimas ypač svarbus ir aktualus prieš 30 metų įkurtam 2 žvaigždučių viešbučiui „Dzūkija“, todėl bus siekiama padėti tai padaryti, pateikiant naudingus paslaugų marketingo komplekso tobulinimo pasiūlymus. Baigiamojo darbo teorinėje dalyje nagrinėjami teoriniai paslaugų marketingo komplekso aspektai. Analitinėje dalyje apžvelgiama viešbučio „Dzūkija“ charakteristika, analizuojami naudojami paslaugų marketingo komplekso elementai, pateikiama SSGG lentelė, apžvelgiami kiekybinio ir kokybinio tyrimų rezultatai. Projektinėje dalyje pateikiamos viešbučio „Dzūkija“ paslaugų marketingo komplekso tobulinimo galimybės. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject Paslaugos; svetingumo sektorius; viešbučio marketingas; rinkodara; paslaugų marketingas; paslaugų marketingo kompleksas; komplekso tobulinimas; marketingo komplekso analizė; paslaugų marketingo komplekso elementai; kaina; paskirstymas; rėmimas; fizinis akivaizdumas; žmonės; paslauga; paslaugos procesai. en_US
dc.title Dviejų žvaigždučių viešbučio „Dzūkija“ paslaugų marketingo komplekso tobulinimo galimybės en_US
dc.title.alternative Possibilities to Improve the Service Marketing Mix of the Two Star Hotel Dzūkija en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra