DSpace talpykla

Prekės ženklo „Food on Foot“ vertės didinimo sprendimai marketingo priemonėmis

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Spetylaitė, Austėja
dc.date.accessioned 2022-07-29T08:30:13Z
dc.date.available 2022-07-29T08:30:13Z
dc.date.issued 2022-06-09
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/6137
dc.description The theoretical part of the study analyzes the concepts of the brand, the brand and its components, as well as the benefits and measurement models of brand value. The analyzing the marketing complex and the possibilities of increasing the value by marketing means are performed. In the analytical part of the work are presented the elements of brand identification “Food on foot”, analyses of the external environment and the marketing complex. The methodology for increasing value through marketing is also presented by marketing means is also presented, the6 results are analyzed. In the third part, marketing tools are presented in order to increase the value of Food on Foot. The main problem of the „Food on foot“ brand - faces strong competition in the fresh sandwich market. It is a well-known brand of Mantinga, so it is important that it meets consumer expectations and aim to be a market leader. This is accomplished by maximizing the value consumers receive, which is reinforced continuously. In order to secure its place among the market leaders and to be a well-known brand with loyal consumers, great focus must be placed on creating brand value. The aim of the Solutions for Increasing the Value of the Food on Foot Brand through Marketing Measures is - Provide marketing solutions to increase the value of the Food on foot brand. en_US
dc.description.abstract Teorinėje darbo dalyje analizuojama prekės, prekės ženklo bei jo sudedamųjų dalių sampratos, aptariama prekės ženklo vertės naudos bei matavimo modeliai. Atliekama marketingo komplekso analizė bei vertės didinimo galimybės marketingo priemonėmis. Analitinėje darbo dalyje pateikiami prekės ženklo „Food on foot“ identifikavimo elementai, išorės aplinkos bei marketingo komplekso analizės. Taip pat pateikiama vertės didinimo marketingo priemonėmis tyrimo metodika, analizuojami rezultatai. Trečioje dalyje pateikiami sprendimai didinantys prekės ženklo „Food on foot“ verte marketingo priemonėmis. Darbo problema. Prekės ženklas „Food on foot“ vystydamas savo veiklą šviežių sumuštinių rinkoje susiduria su didele konkurencija. Tai žinomos įmonės „Mantinga“ prekės ženklas, todėl svarbu, kad jis pateisintų vartotojų lūkesčius bei siektina, kad būtų lyderiaujantis rinkoje. Tą pasiekti padeda vertės vartotojams didinimas, kuris reikalauja nuolatinio stiprinimo. Siekiant užtikrinti savo vietą tarp lyderių rinkoje bei būti žinomu prekės ženklu su lojaliais vartotojais, prekės ženklo vertei kurti turi būti skiriamas didelis dėmesys. Darbo tikslas – Pateikti prekės ženklo „Food on foot“ vertės didinimo sprendimus marketingo priemonėmis. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject Prekės ženklas, vertės didinimas, sprendimai, marketingo priemonės. en_US
dc.title Prekės ženklo „Food on Foot“ vertės didinimo sprendimai marketingo priemonėmis en_US
dc.title.alternative Solutions for Increasing the Value of the Food on Foot Brand through Marketing Measures en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra