dc.contributor.author |
Černauskaitė, Aistė |
|
dc.date.accessioned |
2022-07-28T10:48:07Z |
|
dc.date.available |
2022-07-28T10:48:07Z |
|
dc.date.issued |
2022-06-09 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/6114 |
|
dc.description |
The theoretical part analyzes the concept and main
features of content marketing, distinguishes the main differences between traditional marketing and
content marketing, describes the role of the user in content marketing and presents ways to attract
users in the context of content marketing. The analytical part analyzes the characteristics of the
restaurant "Boho", the macro environment and the marketing environment. In the third part follows
the research method where research results are analyzed. There is also prepared content strategy and
a content activation plan with financial results. The main problem of the (professional BA thesis) – restaurant “Boho”, which started its work
in 2020, faces with the problem of attracting consumers. As “Boho” is a new brand without a clear
target segment and targeted communication, attracting potential consumers is quite difficult. The
solution to this problem is to find out what content marketing tools would help to attract users.
The aim of the (professional BA thesis) – to prepare a plan for attracting the audience of the
restaurant "Boho" by means of content marketing. |
en_US |
dc.description.abstract |
Teorinėje dalyje analizuojama turinio marketingo sąvoka bei pagrindiniai
bruožai, išskiriami pagrindiniai tradicinio marketingo ir turinio marketingo skirtumai, aprašomas
vartotojo vaidmuo taikant turinio marketingo priemones bei pateikiami vartotojų pritraukimo
sprendimo būdai turinio marketingo kontekste. Analitinėje dalyje analizuojama restorano „Boho“
charakteristika, makroaplinka ir marketingo aplinka, vykdomas tyrimo metodas ir analizuojami
tyrimo rezultatai. Projektinėje dalyje parengiama turinio strategija ir parengtas turinio aktyvavimo
planas apskaičiuojant atsiperkamumą. Darbo problema – 2020 metais atsidaręs restoranas „Boho“ Šiauliuose susiduria su klientų
pritraukimo problema, kadangi restoranas „Boho“ yra jauna įmonė, neturinti aiškaus tikslinio
segmento bei tikslingos komunikacijos, potencialių vartotojų pritraukimas yra ganėtinai apsunkintas.
Atsižvelgus į šią probleminę situaciją, darbe keliama problema kokie turinio marketingo sprendimai
pritrauktų nustatytos restorano „Boho“ tikslinės auditorijos dėmesį?
Darbo tikslas – parengti restorano „Boho“ auditorijos pritraukimo turinio marketingo
priemonėmis planą. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.subject |
Vartotojai, pritraukimas, turinio marketingo priemonės. |
en_US |
dc.title |
Restorano „Boho“ vartotojų pritraukimas turinio marketingo priemonėmis |
en_US |
dc.title.alternative |
Attracting Boho Restaurant Users through Content Marketing Means |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |