DSpace talpykla

Restorano „Boho“ vartotojų pritraukimas turinio marketingo priemonėmis

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Černauskaitė, Aistė
dc.date.accessioned 2022-07-28T10:48:07Z
dc.date.available 2022-07-28T10:48:07Z
dc.date.issued 2022-06-09
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/6114
dc.description The theoretical part analyzes the concept and main features of content marketing, distinguishes the main differences between traditional marketing and content marketing, describes the role of the user in content marketing and presents ways to attract users in the context of content marketing. The analytical part analyzes the characteristics of the restaurant "Boho", the macro environment and the marketing environment. In the third part follows the research method where research results are analyzed. There is also prepared content strategy and a content activation plan with financial results. The main problem of the (professional BA thesis) – restaurant “Boho”, which started its work in 2020, faces with the problem of attracting consumers. As “Boho” is a new brand without a clear target segment and targeted communication, attracting potential consumers is quite difficult. The solution to this problem is to find out what content marketing tools would help to attract users. The aim of the (professional BA thesis) – to prepare a plan for attracting the audience of the restaurant "Boho" by means of content marketing. en_US
dc.description.abstract Teorinėje dalyje analizuojama turinio marketingo sąvoka bei pagrindiniai bruožai, išskiriami pagrindiniai tradicinio marketingo ir turinio marketingo skirtumai, aprašomas vartotojo vaidmuo taikant turinio marketingo priemones bei pateikiami vartotojų pritraukimo sprendimo būdai turinio marketingo kontekste. Analitinėje dalyje analizuojama restorano „Boho“ charakteristika, makroaplinka ir marketingo aplinka, vykdomas tyrimo metodas ir analizuojami tyrimo rezultatai. Projektinėje dalyje parengiama turinio strategija ir parengtas turinio aktyvavimo planas apskaičiuojant atsiperkamumą. Darbo problema – 2020 metais atsidaręs restoranas „Boho“ Šiauliuose susiduria su klientų pritraukimo problema, kadangi restoranas „Boho“ yra jauna įmonė, neturinti aiškaus tikslinio segmento bei tikslingos komunikacijos, potencialių vartotojų pritraukimas yra ganėtinai apsunkintas. Atsižvelgus į šią probleminę situaciją, darbe keliama problema kokie turinio marketingo sprendimai pritrauktų nustatytos restorano „Boho“ tikslinės auditorijos dėmesį? Darbo tikslas – parengti restorano „Boho“ auditorijos pritraukimo turinio marketingo priemonėmis planą. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject Vartotojai, pritraukimas, turinio marketingo priemonės. en_US
dc.title Restorano „Boho“ vartotojų pritraukimas turinio marketingo priemonėmis en_US
dc.title.alternative Attracting Boho Restaurant Users through Content Marketing Means en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra