dc.contributor.author |
Stonkutė, Urtė |
|
dc.date.accessioned |
2022-07-21T10:17:42Z |
|
dc.date.available |
2022-07-21T10:17:42Z |
|
dc.date.issued |
2022-06-09 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/6024 |
|
dc.description |
In the theoretical part, the analysis
of consumer loyalty formation decisions using content marketing tools is performed from the
theoretical point of view. The analytical part of the work presents the analysis of the brand "Food on
Foot" and the results of the research. The project part presents solutions for improving the content
marketing tools to increase the consumer loyalty for the Food on Foot brand. The problem – how to increase the loyalty of Food on Foot consumers through content
marketing tools. The influence of consumer loyalty on the company's performance is quite widely
discussed in the literature and practice. As e-content is now one of the most user-friendly
communication channels, it is important for companies to adapt and analyze changed consumer
behavior and to utilize appropriate content marketing tools to increase consumer loyalty.
The aim of the work – to present the solutions for the improvement of the content marketing
tools of the brand "Food on Foot" after analyzing the theoretical aspects of consumer loyalty
formation and empirically checking the peculiarities of the use of content marketing tools. |
en_US |
dc.description.abstract |
Teorinėje dalyje atliekama vartotojų lojalumo
formavimo sprendimų taikant turinio rinkodaros priemones analizė teoriniu aspektu. Analitinėje
darbo dalyje pateikiama prekės ženklo „Food on Foot“ analizė ir atlikto tyrimo rezultatai. Projektinėje
dalyje pateikiami turinio rinkodaros priemonių tobulinimo sprendimai prekės ženklo „Food on Foot“
vartotojų lojalumui didinti. Darbo problema – kaip yra formuojamas vartotojų lojalumas bei kokiomis rinkodaros
priemonėmis galima jį stiprinti? Literatūros šaltiniuose ir praktikoje gana plačiai kalbama apie
vartotojų lojalumo daromą įtaką įmonės veiklos rezultatams. Kadangi šiuo metu vartotojui vienu iš
patogiausių, tinkamiausių naudotis komunikacijos kanalų tapo elektroninėje erdvėje kuriamas
turinys, todėl įmonėms svarbu prisitaikyti ir išanalizuoti pasikeitusią vartotojų elgseną ir pritaikyti
atitinkamas turinio rinkodaros priemones vartototojų lojalumui stiprinti.
Darbo tikslas – išanalizavus vartotojų lojalumo formavimo teorinius aspektus ir empiriškai
patikrinus turinio rinkodaros priemonių naudojimo ypatumus, pateikti prekės ženklo „Food on Foot“
turinio rinkodaros priemonių tobulinimo sprendimus. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.subject |
Prekės ženklas, vartotojų lojalumas, formavimas, turinio rinkodara, priemonės. |
en_US |
dc.title |
UAB „Mantinga“ prekės ženklo „Food on foot“ vartotojų lojalumo formavimas turinio rinkodaros priemonėmis |
en_US |
dc.title.alternative |
Formation of Consumer Loyalty of Mantinga, UAB Brand Food on Foot through Content Marketing Tools |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |