DSpace talpykla

X ir Y grupių žmonių žinios apie miltus ir miltinius produktus

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Valevičius, Kastytis
dc.date.accessioned 2021-07-25T12:34:18Z
dc.date.available 2021-07-25T12:34:18Z
dc.date.issued 2021-06-22
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/4753
dc.description Cereal products are depicted as the basis of the nutrition pyramid and this is not in vain, because due to its specific properties, it is scientifically proven that it is a food that must really dominate the human diet. Flour has a specificity, different types have different properties, which is why it is very important to understand and know – what kind of flour is harmful, useful and most suitable for consumption. en_US
dc.description.abstract Grūdiniai produktai pavaizduoti kaip mitybos piramidės pagrindas ir tai yra neveltui, nes dėl savo specifinių savybių, yra moksliškai įrodyta, jog tai maistas, kuris iš tiesų turi dominuoti žmogaus mityboje. Miltai pasižymi specifiškumu, skirtingos rūšys turi skirtingas savybes, būtent dėl to yra labai svarbu suprasti ir pažinti – kokios rūšies miltai yra žalingi, naudingi bei tinkamiausi vartojimui. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject Miltai, savybės, sveikata, žinios en_US
dc.title X ir Y grupių žmonių žinios apie miltus ir miltinius produktus en_US
dc.title.alternative Knowledge of flour and flour products by people in groups X and Y en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra