dc.contributor.author |
Valevičius, Kastytis |
|
dc.date.accessioned |
2021-07-25T12:34:18Z |
|
dc.date.available |
2021-07-25T12:34:18Z |
|
dc.date.issued |
2021-06-22 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/4753 |
|
dc.description |
Cereal products are depicted as the basis of the nutrition pyramid and this is not in vain, because due to its specific properties, it is scientifically proven that it is a food that must really dominate the human diet. Flour has a specificity, different types have different properties, which is why it is very important to understand and know – what kind of flour is harmful, useful and most suitable for consumption. |
en_US |
dc.description.abstract |
Grūdiniai produktai pavaizduoti kaip mitybos piramidės pagrindas ir tai yra neveltui, nes dėl savo specifinių savybių, yra moksliškai įrodyta, jog tai maistas, kuris iš tiesų turi dominuoti žmogaus mityboje. Miltai pasižymi specifiškumu, skirtingos rūšys turi skirtingas savybes, būtent dėl to yra labai svarbu suprasti ir pažinti – kokios rūšies miltai yra žalingi, naudingi bei tinkamiausi vartojimui. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.subject |
Miltai, savybės, sveikata, žinios |
en_US |
dc.title |
X ir Y grupių žmonių žinios apie miltus ir miltinius produktus |
en_US |
dc.title.alternative |
Knowledge of flour and flour products by people in groups X and Y |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |