dc.contributor.author |
Karžauskaitė, Kamilė |
|
dc.date.accessioned |
2020-08-27T10:13:04Z |
|
dc.date.available |
2020-08-27T10:13:04Z |
|
dc.date.issued |
2020-06-16 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/3973 |
|
dc.description |
The ability to provide quality service, the ability to improve it, determines
the reliability of the hotel, the variety of services provided and the price of the service. Of course, no exception and around
existing hotels that are related to the services provided. Therefore, it is very important not only to pay
attract a customer but retain it in the future. Because attracting a new customer will cost more resources than
maintenance of an existing one. It is very important to constantly analyze the needs and expectations of consumers and into them
take into account. |
en_US |
dc.description.abstract |
Mokėjimas kokybiškai suteikti paslaugą, gebėjimas ją tobulinti, lemia
viešbučio patikimumą, teikiamų paslaugų įvairovę bei paslaugos įkainį. Žinoma neišimtis ir aplinkui
esantys viešbučiai, kurie yra susiję su teikiamomis paslaugomis. Todėl yra labai svarbu ne tik mokėti
pritraukti klientą, bet ateityje jį išlaikyti. Nes naujo kliento pritraukimas kainuos daugiau resursų, nei
jau esamo išlaikymas. Labai svarbu nuolatos analizuoti vartotojų poreikius bei lūkesčius ir į juos
atsižvelgti. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.subject |
Turizmas, viešbutis, paslaugų kokybė, vertinimas |
en_US |
dc.title |
Trijų žvaigždučių viešbučio „Ibis Kaunas Centre“ teikiamų paslaugų kokybės gerinimas |
en_US |
dc.title.alternative |
Improving of the Service Quality Provided in the Three Star Hotel Ibis Kaunas Centre |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |