DSpace talpykla

Personalo kaitos optimizavimas UAB „Amber Food“

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Snitkaitė, Roberta
dc.date.accessioned 2020-08-25T12:13:00Z
dc.date.available 2020-08-25T12:13:00Z
dc.date.issued 2020-06-23
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/3914
dc.description One of the main problems faced by organizations is staff turnover. Employees leave companies unsatisfactory for working reasons, leaving companies unmanaged, leading to uncontrolled staff turnover. The impact of employee turnover on an organization can be a negative aspect, however, employee turnover can also bring positive benefits to an organization. Employees can leave the company for a variety of reasons, whether it be a voluntary resignation or a necessary resignation. en_US
dc.description.abstract Viena pagrindinių problemų, su kuria susiduria daugelis organizacijų, yra personalo kaita. Darbuotojai dėl įvairiausių priežasčių, tokių kaip prastos darbo sąlygos, nekonkurencingas atlyginimas ir kt., palieka įmones. Dažnai manoma, jog darbuotojų kaita daro tik neigiamą įtaką organizacijai, tačiau darbuotojų kaita gali taip pat turėti ir teigiamą efektą. Vykstant darbuotojų kaitai įmonės personalą gali papildyti aukštesnę kvalifikaciją turintys specialistai, o tai gali sąlygoti įmonės sėkmę ir didesnį produktyvumą. Darbuotojai gali palikti įmonę dėl įvairiausių priežasčių. Tai gali būti savanoriškas išėjimas ar būtinas pasitraukimas iš pareigų. Taip pat personalo kaita gali būti išvengiama – neišvengiama. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.title Personalo kaitos optimizavimas UAB „Amber Food“ en_US
dcterms.alternative Optimization of staff turnover at UAB Amber Food en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra