dc.contributor.author |
Snitkaitė, Roberta |
|
dc.date.accessioned |
2020-08-25T12:13:00Z |
|
dc.date.available |
2020-08-25T12:13:00Z |
|
dc.date.issued |
2020-06-23 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/3914 |
|
dc.description |
One of the main problems faced by organizations is staff turnover.
Employees leave companies unsatisfactory for working reasons, leaving companies unmanaged,
leading to uncontrolled staff turnover. The impact of employee turnover on an organization can be a
negative aspect, however, employee turnover can also bring positive benefits to an organization.
Employees can leave the company for a variety of reasons, whether it be a voluntary resignation or a
necessary resignation. |
en_US |
dc.description.abstract |
Viena pagrindinių problemų, su kuria susiduria daugelis organizacijų,
yra personalo kaita. Darbuotojai dėl įvairiausių priežasčių, tokių kaip prastos darbo sąlygos,
nekonkurencingas atlyginimas ir kt., palieka įmones. Dažnai manoma, jog darbuotojų kaita daro tik
neigiamą įtaką organizacijai, tačiau darbuotojų kaita gali taip pat turėti ir teigiamą efektą. Vykstant
darbuotojų kaitai įmonės personalą gali papildyti aukštesnę kvalifikaciją turintys specialistai, o tai
gali sąlygoti įmonės sėkmę ir didesnį produktyvumą. Darbuotojai gali palikti įmonę dėl įvairiausių
priežasčių. Tai gali būti savanoriškas išėjimas ar būtinas pasitraukimas iš pareigų. Taip pat personalo
kaita gali būti išvengiama – neišvengiama. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.title |
Personalo kaitos optimizavimas UAB „Amber Food“ |
en_US |
dcterms.alternative |
Optimization of staff turnover at UAB Amber Food |
en_US |