dc.contributor.author |
Belevičiūtė, Milda |
|
dc.date.accessioned |
2020-07-17T08:08:29Z |
|
dc.date.available |
2020-07-17T08:08:29Z |
|
dc.date.issued |
2020-06-25 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/3621 |
|
dc.description |
The theoretical part of the work describes the range, its structure, classification, formation and management. The analytical part of the work analyzes the current situation of the company and its range, the competitive environment and consumers. The third, project part of the work presents reasoned suggestions for the improvement of the company's range.
The aim of the Developing the Assortment of Circle K Lietuva UAB - After evaluating the range of food of Circle K Lietuva UAB, to submit suggestions for the improvement of the range |
en_US |
dc.description.abstract |
Teorinėje darbo dalyje apibūdinamas asortimentas, jo struktūra, klasifikavimas, formavimas bei valdymas. Analitinėje darbo dalyje analizuojama esama įmonės bei jos asortimento situacija, konkurencinė aplinka bei vartotojai. Trečiojoje, projektinėje, darbo dalyje pateikiami argumentuoti siūlymai įmonės asortimento tobulinimui.
Darbo tikslas. Įvertinus UAB „Circle K Lietuva“ maisto asortimentą, pateikti siūlymus asortimento tobulinimui. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.subject |
Asortimento tobulinimas, maisto asortimentas, asortimento struktūra. |
en_US |
dc.title |
Asortimento tobulinimas UAB „Circle K Lietuva“ |
en_US |
dc.title.alternative |
Developing the Assortment of Circle K Lietuva UAB |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |