DSpace talpykla

Asortimento tobulinimas UAB „Circle K Lietuva“

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Belevičiūtė, Milda
dc.date.accessioned 2020-07-17T08:08:29Z
dc.date.available 2020-07-17T08:08:29Z
dc.date.issued 2020-06-25
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/3621
dc.description The theoretical part of the work describes the range, its structure, classification, formation and management. The analytical part of the work analyzes the current situation of the company and its range, the competitive environment and consumers. The third, project part of the work presents reasoned suggestions for the improvement of the company's range. The aim of the Developing the Assortment of Circle K Lietuva UAB - After evaluating the range of food of Circle K Lietuva UAB, to submit suggestions for the improvement of the range en_US
dc.description.abstract Teorinėje darbo dalyje apibūdinamas asortimentas, jo struktūra, klasifikavimas, formavimas bei valdymas. Analitinėje darbo dalyje analizuojama esama įmonės bei jos asortimento situacija, konkurencinė aplinka bei vartotojai. Trečiojoje, projektinėje, darbo dalyje pateikiami argumentuoti siūlymai įmonės asortimento tobulinimui. Darbo tikslas. Įvertinus UAB „Circle K Lietuva“ maisto asortimentą, pateikti siūlymus asortimento tobulinimui. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject Asortimento tobulinimas, maisto asortimentas, asortimento struktūra. en_US
dc.title Asortimento tobulinimas UAB „Circle K Lietuva“ en_US
dc.title.alternative Developing the Assortment of Circle K Lietuva UAB en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra