DSpace talpykla

Restorano IETI meniu atnaujinimas

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Meškėnas, Aurimas
dc.date.accessioned 2020-07-02T08:01:18Z
dc.date.available 2020-07-02T08:01:18Z
dc.date.issued 2020-06-19
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/3254
dc.description A new menu was created, by updating snacks, hot dishes and desserts. The importance of the menu for the restaurant is explained. This theme was chosen for couple of reasons – i enjoy this restourant and i also got starting work to make new menu. The snacks included smoked mackerel with eggs, choped salmon and toast with duck. 3 hot dishes were added to the menu these are butterfish, eggplant and a duck for which i renewed cooking technology by boiling in a high presure cooker, this way the meat looks the most beautiful and tastes the best. I changed the desserts because the existing ones are deterrent for the middle class persons. en_US
dc.description.abstract Buvo sukurtas naujas valgiaraštis, atnaujinant jį užkandžiais, karštais patiekalais ir desertais. Paaiškinta meniu svarba restoranui. Tema pasirinkta dėl kelių priežasčių - mėgstu šį restoraną ir norėčiau, kad jis kuo ilgiau išsilaikytų ir gavau užsakomąjį darbą tai padaryti. Į užkandžius buvo įtraukta rūkyta skumbrė su kiaušiniu, lašišos kapotinis ir skrebutis su antiena, įtraukiau 3 karštus patiekalus, tai sviestažuvę, baklažaną ir atnaujinau antienos gamybą verdant aukštame slėgyje greitpuodyje. Taip mėsa atrodo gražiausiai ir skonis yra geriausias. Pakeičiau desertus nes esami desertai yra per daug atgrasūs vidutinės klasės žmonėms. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject meniu, karšti patiekalai, desertai en_US
dc.title Restorano IETI meniu atnaujinimas en_US
dc.title.alternative Menu update of the IETI restaurant en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra