DSpace talpykla

RVASVT taikymas viščiukų broilerių filė gamyboje

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Šadzevičiūtė, Monika
dc.date.accessioned 2020-06-25T12:15:32Z
dc.date.available 2020-06-25T12:15:32Z
dc.date.issued 2020-06-17
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/3055
dc.description Analysis of literature sources on the topic; A description of raw materials and materials used in the production of chicken broiler fillets has been prepared; Calculations of raw materials and materials required for the production of chicken broiler fillets (17.5 t / shift productivity) were performed; In accordance with the requirements of the international standard IFS, the analysis of possible food safety risk factors was performed throughout the chicken broiler fillet production chain, their management measures and important control points were identified. Adapted equipment and inventory used in the production of chicken broiler fillets. Calculations of occupied premises were performed; A financial and economic evaluation of the project has been performed. It is planned to produce 8 715 000kg of chicken broiler fillets per year. Chicken broiler fillet cost – 0,84 Eur. en_US
dc.description.abstract Nagrinėjama tema atlikta literatūros šaltinių analizė; Parengtas viščiukų broilerių filė gamybai naudojamų žaliavų bei medžiagų aprašas; Atlikti viščiukų broilerių filė gamybai (17,5 t/pamainą našumui) reikalingų žaliavų, medžiagų skaičiavimai; Taikant tarptautinio standarto IFS reikalavimus visoje viščiukų broilerių filė gamybos grandinėje atlikta galimų maisto saugos rizikos veiksnių analizė, nustatytos jų valdymo priemonės ir svarbūs valdymo taškai. Pritaikyti višiukų broilerių filė gamyboje naudojami įrenginiai ir inventorius. Atlikti užimamų patalpų plotų skaičiavimai; Atliktas finansinis – ekonominis projekto įvertinimas. Numatoma per metus pagaminti 8715000 kg viščiukų broilerių filė. Viščiukų broilerių filė savikaina – 0,84 Eur. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject maisto sauga, maisto saugos vadybos sistema, viščiukų broilerių filė en_US
dc.title RVASVT taikymas viščiukų broilerių filė gamyboje en_US
dc.title.alternative Application of HACCP in the production of chicken broiler fillet en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra