DSpace talpykla

Prekės ženklo „Hesburger” vertės didinimo Lietuvos rinkoje sprendimai

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Vienažindytė, Miglė
dc.date.accessioned 2019-08-13T06:13:15Z
dc.date.available 2019-08-13T06:13:15Z
dc.date.issued 2019-06-13
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2174
dc.description During the work it was found that loyalty, awareness, association and perceived quality are the components of value. It has been discovered that the value of the brand can be increased by means of marketing communication tools. In the analytical part it is found that the main problem of the „Hesburger” restaurant network is high competitiveness and decreasing brand value. During the marketing research, respondents noted that the most memorable and acceptable means of communication is online advertising and outdoor advertising. This type of advertising quickly affects potential users and leads to the desired response to the advertised service, thus enhancing the brand's image, awareness or loyalty. en_US
dc.description.abstract Teorinėje dalyje aptariama prekės ženklo samprata, taip pat vertės samprata ir jos kūrimas. Analizuojamos vertės sudedamosios: žinomumas, lojalumas, suvokiama kokybė, asociacijos. Taip pat išskiriamos komunikacijos priemonėmis, kurių pagalba galima didinti prekės ženklo vertę. Praktinėje dalyje pateikiama prekės ženklo situacijos analizė ir tyrimo rezultatai. Projektinėje dalyje pateikiami tyrimo metu nustatyti sprendimai prekės ženklo vertei didinti. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject Prekės ženklas, vertė, komunikacijos priemonės. en_US
dc.title Prekės ženklo „Hesburger” vertės didinimo Lietuvos rinkoje sprendimai en_US
dc.title.alternative Value Enhancement Solutions of Hesburger Brand in the Lithuanian Market en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra