DSpace talpykla

Produkto saugos užtikrinimas šermukšnių trauktinės gamybos procese

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Labutytė, Auksė
dc.date.accessioned 2019-08-12T11:26:19Z
dc.date.available 2019-08-12T11:26:19Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2157
dc.description The raw materials (rowan juice, honey and quince syrup) and proportions for bitter were chosen. The economic and financial indexes were calculated. The area of the factory was designed and the appropriate equipment according to the productivity of the factory was chosen. The prerequisite equipment selection suitable for the productivity of the factory was taken. The designed factory is estimated to produce 600 l of rowan bitter per day. The factory is supposed to work 234 days in 2019 year. There is one shift and its time span is 8 hours. The production room area is 498 m2. en_US
dc.description.abstract Pasirinktos žaliavos (šermukšnių sultys, medus ir svarainiai) trauktinės gamybai, apskaičiuoti jų kiekiai. Apskaičiuoti įmonės ekonominiai ir finansiniai rodikliai. Nustatytos ir apskaičiuotos įmonės patalpos, pasirinkti reikiami įrenginiai atitinkantys įmonės našumą. Suprojektuota įmonė kurios našumas per parą 600 l šermukšnių trauktinės. Trauktinės gamybos cechas per 2019 metus dirbs 234 dienas per metus. Bus viena pamaina, kurios trukmė 8 valandos. Suprojektuotos patalpos trauktinės gamybai, visas reikalingas plotas 498 m2. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject trauktinė, svarainiai, šermukšniai, spiritinis gėrimas, maisto sauga en_US
dc.title Produkto saugos užtikrinimas šermukšnių trauktinės gamybos procese en_US
dc.title.alternative Ensuring Product Safety in the Rowan Bitter Production Process en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra