DSpace talpykla

Integruotos kokybės ir maisto saugos vadybos sistemos diegimas vytintų dešrelių su šokoladu gamyboje

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Lazarukaitė, Julija
dc.date.accessioned 2019-08-12T11:25:45Z
dc.date.available 2019-08-12T11:25:45Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2156
dc.description 700 kg of dried sausages with chocolate are made every shift in the animal food processing company. The production and auxiliary premises, that ensure safety and quality of the production, are planned. The prerequisite programs (such as maintenance of the premises and area maintenance of the materials and facilities, staff hygiene care, sanitation, detention of production and withdrawal from the market are prepared in the company). The HACCP system plan with a broad analysis of the CCPs is developed. en_US
dc.description.abstract Gyvūninio maisto įmonėje gaminamos 700 kg per pamainą, vytintų dešrelių su šokoladu. Joms pagaminti suplanuotos gamybinės ir pagalbinės patalpos, kurios užtikrina saugaus ir kokybiško produkto gamybą. Įmonėje parengtos būtinosios programos (patalpų ir teritorijos priežiūros, žaliavų ir medžiagų priežiūros, įrangos priežiūros, personalo higienos priežiūros, sanitarijos, produkcijos sulaikymo ir paėmimo iš rinkos programos). Sudarytas RVASVT sistemos planas, parenkant plati SVT analizė. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject dešrelės, dešrelių SVT, RVASVT, vadybos sistema en_US
dc.title Integruotos kokybės ir maisto saugos vadybos sistemos diegimas vytintų dešrelių su šokoladu gamyboje en_US
dc.title.alternative Implementation of Integrated Quality and Food Safety Management System in Dried Sausages with Chocolate Production en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra