DSpace talpykla

Naujo gaminio kūrimo procedūros taikymas karšto rūkymo dešrų gamyboje užtikrinant kokybės ir maisto saugos reikalavimus

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Donielaitė, Laurita
dc.date.accessioned 2019-08-12T11:24:29Z
dc.date.available 2019-08-12T11:24:29Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2154
dc.description The creation of new product is a process based on many years experience of the employess. The created new product is hot smoked sausages with clove. Clove, added to hot – smoked sausages, is used to relieve toothache, the inflammations of the mouth, throat, gums, and to prevent dental plague. The analysis of hot smoked sausages with ground clove identified five critical control points in the process of production, that must be constantly monitored. The calculated prime cost of hot – smoked sausages with ground clove is 6,48 EUR per kilogram. en_US
dc.description.abstract Naujo produkto sukūrimas – tai kūrybinis procesas, pagrįstas ilgamete darbuotojų patirtimi ir rinkos poreikiais. Sukurtas naujas produktas yra karštai rūkytos dešros su gvazdikėliu. Į karštai rūkytas dešras įeina gvazdikėlis, kuris yra naudojamas dantų skausmui malšinti, dantų apnašų ir burnos, gerklės ir dantenų uždegimui slopinti. Karštai rūkytų dešrų su maltais gvazdikėliais rizikos veiksnių analizėje nustatyta, jog gamybos procese yra 5 svarbūs valdymo taškai, kuriuos reikia stebėti nuolat, nenutraukiamai. Apskaičiuota, jog karštai rūkytų dešrų su maltais gvazdikėliais savikaina yra 6,48 Eur/kg. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject rūkytos dešros, gvazdikėliai, naujų gaminių kūrimas, maisto saugos užtikrinimas en_US
dc.title Naujo gaminio kūrimo procedūros taikymas karšto rūkymo dešrų gamyboje užtikrinant kokybės ir maisto saugos reikalavimus en_US
dc.title.alternative Entering New Product Creation Procedure into Hot – Smoked Sausages Production Ensuring Food Safety and Quality en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra