DSpace talpykla

UAB „Lietuvos kepėjas“ prekių grupės duona skrudinimui konkurencinių pranašumų stiprinimas

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Aleksiejūtė, Greta
dc.date.accessioned 2019-08-12T11:17:58Z
dc.date.available 2019-08-12T11:17:58Z
dc.date.issued 2019-06-13
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2152
dc.description Theoretical part of this work contains competitiveness and competitive advantage concept analysis. There are given models to complete a competitive advantage analysis. Analytical parts of the final work contain results, that were received after completing a questionnaire survey. Also there have been used a few different methods: 5 power model, PEST analysis, SSGG analysis to investigate competitive environment. Besides that, there is an attached interview with company‘s ,,Lietuvos Kepėjas“ marketing specialist Karolina Hikse. Project part of this work contains these solutions: JSC „Lietuvos kepėjas“ toast tasting execution in the largest shopping centers, JSC „Lietuvos kepėjas“ toast production in smaller packages (250 g) and contest enforcement. Preliminary calculations of the needed expenses of the offers are given. en_US
dc.description.abstract Išanalizavus mokslinę literatūrą paaiškėjo, jog konkurencija, tai rinkos žaidėjų varžybos, kuriose laimi ir verslas, ir vartotojai. Konkurencingumu priimta laikyti įmonių gebėjimą, atsižvelgiant į specifines šalies sąlygas, mobilizuoti ir efektyviai dirbti su gamybos ištekliais. Taip pat atliktos konkurentų vertinimo metodų analizės – Porter penkių jėgų modelio, PEST, SSGG. Analitinėje baigiamojo darbo dalyje pateikti ir išanalizuoti prekių grupės duona skrudinimui konkurencinių pranašumų stiprinimo tyrimo rezultatai, gauti anketinės apklausos metu. Taip pat atliktos naudotų metodų analizės, konkurencinei aplinkai tirti: 5 jėgų modelio, PEST, SSGG. Be to atliktas interviu su įmonės „Lietuvos kepėjas“ rinkodaros specialiste Karolina Hikse. Projektinėje darbo dalyje suformuluoti tokie sprendimai: UAB „Lietuvos kepėjas“ duonos skrudinimui degustacijų vykdymas didžiuosiuose prekybos centruose, UAB „Lietuvos kepėjas“ duonos skrudinimui gamyba mažesnėmis pakuotėmis (250 g) bei konkursų vykdymas. Pateikti pasiūlymų preliminarūs reikiamų kaštų skaičiavimai. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject Konkurentai, konkurencinis pranašumas, konkurentų vertinimo modeliai. en_US
dc.subject Konkurencija, vartotojas, konkurencinių pranašumų stiprinimas. en_US
dc.title UAB „Lietuvos kepėjas“ prekių grupės duona skrudinimui konkurencinių pranašumų stiprinimas en_US
dc.title.alternative Enhancement of Competitive Advantages in the Item Group of Roast Bread by Lietuvos Kepėjas UAB en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra