DSpace talpykla

Maisto saugos vadybos sistemos diegimas duonos gamybos įmonėje

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Naujokienė, Lina
dc.date.accessioned 2019-08-12T10:06:52Z
dc.date.available 2019-08-12T10:06:52Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2126
dc.description The analysis of the scientific literature, which analyzes the benefits of the quality and food safety system to the company, bread classification and research methods, bread and raw materials used in its production. The recommendations to the bread production company are provided implementing the global food safety standard BRC. The product and material descriptions are prepared . The main potential hazards in the bread production process were analyzed a critical control point (CCP) of a physical origin during the bread packaging process was identified. The financial economic calculations were carried out and the estimated cost of bread, is 4,16 Eur/kg a product. The layout of the area 654,25 m2 for bread production is designed, the premises are arranged so that there is no cross-contamination. en_US
dc.description.abstract Atlikta mokslinės literatūros analizė, kurioje išnagrinėta kokybės ir maisto saugos sistemos nauda įmonei, duonos klasifikacija ir tyrimo metodai, duona ir jos gamyboje naudojamos žaliavos. Pateiktos rekomendacijos duonos gamybos įmonėje diegiant visuotinį maisto saugos standartą BRC. Pateikti žaliavų ir produkto aprašai. Išanalizuoti pagrindiniai galimi rizikos veiksniai duonos gamybos proceso metu, nustatytas svarbus valdymo taškas duonos pakavime dėl fizinės kilmės rizikos. Atlikti ekonominiai skaičiavimai įvertinant duonos savikainą, kuri lygi 4,16 Eur už vieną kilogramą. Suprojektuotas 654,25 m2 plotą užimantis duonos gamybos cechas, kuriame patalpos išdėstytos taip, kad nebūtų kryžminės taršos. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject graikiniai riešutai, džiovinti abrikosai, duona, RVASVT en_US
dc.title Maisto saugos vadybos sistemos diegimas duonos gamybos įmonėje en_US
dc.title.alternative Implementing a Food Safety Management System at a Bread Manufacturing Company en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra