DSpace talpykla

Maisto saugos vadybos sistemos įdiegimas karštai rūkytų dešrų gamybos įmonėje

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Runaitė, Gintarė
dc.date.accessioned 2019-08-12T09:19:42Z
dc.date.available 2019-08-12T09:19:42Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2122
dc.description The food safety hazard analysis has been done in all manufacturing chain of hot-smoked sausage with jalapenos. The product packaging materials and finished product storage conditions have been rated in order to protect the product form the external factors which has an influence on the product. The factory plan with raw material, employees and finished product, separate flows of movements in order to avoid cross-contamination hazard was designed. The food safety hazard control measures have been applied in the hot-smoked sausages with jalapenos production according to the international FSSC 22000 standard requirements. en_US
dc.description.abstract Visoje karštai rūkytų dešrų su jalapenu gamybos grandinėje atlikta maisto saugos rizikos veiksnių analizė. Apsaugant gaminį nuo išorinių veiksnių, įtakojančių gaminio saugumą, įvertintos produkto pakavimo medžiagos ir gatavo produkto laikymo sąlygos. Siekiant išvengti kryžminės taršos, parengtas įmonės planas, kuriame nustatyti žaliavų, medžiagų, darbuotojų bei pagamintų produktų atskiri judėjimo srautai. Pagal tarptautinio FSSC 22000 standarto reikalavimus karštai rūkytų dešrų su jalapenu gamybos grandinėje pritaikytos maisto saugos rizikos veiksnių valdymo priemonės. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject mėsa, rūkytos dešros, RVASVT sistema, maisto sauga en_US
dc.title Maisto saugos vadybos sistemos įdiegimas karštai rūkytų dešrų gamybos įmonėje en_US
dc.title.alternative Implementation of Food Safety Management System in Hot-Smoked Sausages Production Company en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra