DSpace talpykla

Karštai rūkytų dešrų su džiovintais pomidorais gamyba

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Sakevičiūtė, Inga
dc.date.accessioned 2019-08-12T08:00:28Z
dc.date.available 2019-08-12T08:00:28Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2105
dc.description production workshop of hot- smoked sausages with dried tomatoes has been designed. Appropriate information has been selected and scholarly articles have been reviewed. Two recipes of hot smoked sausages have been created: „Hot-smoked classic sausages“; „Hot- smoked sausages with dried tomatoes“. Upon completion of food safety and quality assessment, hazard factors and Critical Control Points have been identified. In addition, sensory evaluation of hot-smoked sausages with dried tomatoes has been carried out en_US
dc.description.abstract Suprojektuotas cechas, rinkta medžiaga iš informacijos šaltinių, mokslinių straipsnių. Sudarytos dvi karštai rūkytų dešrų receptūros: „Karštai rūkytos klasikinės dešros“ ir „Karštai rūkytos dešros su džiovintais pomidorais“. Atlikus maisto saugos ir kokybės vertinimą nustatyti rizikos veiksniai ir svarbūs valdymo taškai. Taip pat buvo atliktas karštai rūkytų dešrų su džiovintais pomidorais juslinis vertinimas en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject mėsa, džiovinti pomidorai, rūkytos dešros en_US
dc.title Karštai rūkytų dešrų su džiovintais pomidorais gamyba en_US
dc.title.alternative Production of hot smoked sausages with dried tomatoes en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra