dc.contributor.author |
Sakevičiūtė, Inga |
|
dc.date.accessioned |
2019-08-12T08:00:28Z |
|
dc.date.available |
2019-08-12T08:00:28Z |
|
dc.date.issued |
2019-06 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2105 |
|
dc.description |
production workshop of hot- smoked sausages with dried tomatoes has been designed.
Appropriate information has been selected and scholarly articles have been reviewed.
Two recipes of hot smoked sausages have been created: „Hot-smoked classic sausages“;
„Hot- smoked sausages with dried tomatoes“. Upon completion of food safety and quality assessment, hazard factors and Critical Control Points have been identified. In addition, sensory evaluation of hot-smoked sausages with dried tomatoes has been carried out |
en_US |
dc.description.abstract |
Suprojektuotas cechas, rinkta medžiaga iš informacijos šaltinių, mokslinių straipsnių.
Sudarytos dvi karštai rūkytų dešrų receptūros: „Karštai rūkytos klasikinės dešros“ ir „Karštai rūkytos dešros su džiovintais pomidorais“. Atlikus maisto saugos ir kokybės vertinimą nustatyti rizikos veiksniai ir svarbūs valdymo taškai. Taip pat buvo atliktas karštai rūkytų dešrų su džiovintais pomidorais juslinis vertinimas |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.subject |
mėsa, džiovinti pomidorai, rūkytos dešros |
en_US |
dc.title |
Karštai rūkytų dešrų su džiovintais pomidorais gamyba |
en_US |
dc.title.alternative |
Production of hot smoked sausages with dried tomatoes |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |