dc.contributor.author |
Lankevičiūtė, Rugilė |
|
dc.date.accessioned |
2019-08-09T08:16:59Z |
|
dc.date.available |
2019-08-09T08:16:59Z |
|
dc.date.issued |
2019-06-13 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2016 |
|
dc.description |
The theoretical part of the work analyzes the theoretical aspects of service sales: service sales concept, ways to reduce the seasonality of service sales and conception of sponsorship. The analytical part of the paper analyses an empirical study and systematizing the results of the study. In the project part of the work is proposed a seasonal reduction program in the restaurant ,,Jėgainė“. |
en_US |
dc.description.abstract |
Teorinėje dalyje analizuojami teoriniai paslaugų pardavimų aspektai: paslaugų pardavimų samprata, paslaugų pardavimų sezoniškumo mažinimo būdai bei rėmimo samprata ir priemonės. Analitinėje dalyje atliekamas paslaugų pardavimų sezoniškumo mažinimo būdų empirinis tyrimas: pristatoma restorano ,,Jėgainė“ charakteristika, misija ir tikslai, atliekama tyrimo metodika, ir situacijos analizė. Projektinėje dalyje siūloma sezoniškumo mažinimo programa restorane ,,Jėgainė“: nustatomi paslaugų pardavimų sezoniškumo mažinimo būdai. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.subject |
Pardavimai, sezoniškumas, paslaugos. |
en_US |
dc.title |
Restorano ,,Jėgainė“ paslaugų pardavimų sezoniškumo mažinimas |
en_US |
dc.title.alternative |
Decrease of the Seasonality of the Service Sales in Jėgainė Restaurant |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |