DSpace talpykla

Restorano ,,Jėgainė“ paslaugų pardavimų sezoniškumo mažinimas

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Lankevičiūtė, Rugilė
dc.date.accessioned 2019-08-09T08:16:59Z
dc.date.available 2019-08-09T08:16:59Z
dc.date.issued 2019-06-13
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2016
dc.description The theoretical part of the work analyzes the theoretical aspects of service sales: service sales concept, ways to reduce the seasonality of service sales and conception of sponsorship. The analytical part of the paper analyses an empirical study and systematizing the results of the study. In the project part of the work is proposed a seasonal reduction program in the restaurant ,,Jėgainė“. en_US
dc.description.abstract Teorinėje dalyje analizuojami teoriniai paslaugų pardavimų aspektai: paslaugų pardavimų samprata, paslaugų pardavimų sezoniškumo mažinimo būdai bei rėmimo samprata ir priemonės. Analitinėje dalyje atliekamas paslaugų pardavimų sezoniškumo mažinimo būdų empirinis tyrimas: pristatoma restorano ,,Jėgainė“ charakteristika, misija ir tikslai, atliekama tyrimo metodika, ir situacijos analizė. Projektinėje dalyje siūloma sezoniškumo mažinimo programa restorane ,,Jėgainė“: nustatomi paslaugų pardavimų sezoniškumo mažinimo būdai. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject Pardavimai, sezoniškumas, paslaugos. en_US
dc.title Restorano ,,Jėgainė“ paslaugų pardavimų sezoniškumo mažinimas en_US
dc.title.alternative Decrease of the Seasonality of the Service Sales in Jėgainė Restaurant en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra