DSpace talpykla

Fermentuotų ryžių gėrimo gamybos technologiniai sprendimai

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Pliskauskas, Paulius
dc.date.accessioned 2019-08-08T11:41:18Z
dc.date.available 2019-08-08T11:41:18Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/1969
dc.description A technological flowchart for production workshop of rice wine has been designed, the intended production capacity is 960000 litres of wine from rice, raisins, oranges, lemons, apples, and other ingredients and auxiliary materials. Calculations of raw materials and auxiliary materials have been made. Production technology of rice wine has been analysed, technological process flowchart has been presented. Critical Control Point has been identified CCP-1P(glass fracture in bottling). The financial-economical assessment of the project has been carried out, the economic indices of the company have been calculated. en_US
dc.description.abstract Grafiškai suprojektuotas ryžių vyno gamybos cechas, numatyta gamybos apimtis 960000 litrų, gaminant vynus iš ryžių, razinų, apelsinų, citrinų, obuolių ir kitų sudedamųjų dalių bei pagalbinių medžiagų. Atlikti žaliavų ir pagalbinių medžiagų skaičiavimai. Išanalizuota ryžių vyno gamybos technologija, pateikta technologinio proceso srautų diagrama. Nustatytas svarbus valdymo taškas – SVT 1F(stiklo dūžis išpilstyme). Įvertintas finansinis-ekonominis projektas, apskaičiuoti įmonės ekonominiai rodikliai. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject ryžiai, ryžių vynas, technologija, fermentacija en_US
dc.title Fermentuotų ryžių gėrimo gamybos technologiniai sprendimai en_US
dc.title.alternative Technological solutions for production of fermented rice beverage en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra