DSpace talpykla

Naršyti pagal pavadinimą

Naršyti pagal pavadinimą

Rūšiuoti pagal: Tvarka: Rezultatai:

  • Ivanauskaitė, Kristina (2019-06)
    Lietuvoje sparčiai daugėja gamintojų, kurie vyno gamybai naudoja netradicines, aukštos kokybės vietines žaliavas ir gamina itin aukštos kokybės vaisių ir uogų vynus. Šiame darbe projektuojamas putojančio agrastų vyno gamybos ...
  • Petutienė, Vida (2020-06-11)
    Remiantis išanalizuota informacija apie gaminamą produktą (spurgas su baltojo šokolado ganašo įdaru), mielinės sluoksniuotos tešlos spurgų su baltojo šokolado – ganašo buvo sudaryta gamybos technologija ir receptūra, ...
  • Rakauskaitė, Laura (2020-06-15)
    Informacijos šaltinių analizė parodė, kad reguliariai vartojant datulės, gali sumažėti rizika susirgti lėtinėmis ligomis – diabetu, vėžiu, širdies ir kraujagyslių ligomis. Figos naudojamos tradicinėje medicinoje, norint ...
  • Danisevičienė, Rita (2018-06)
    Baigiamajame darbe parengta Rizikos veiksnių analizės ir svarbių valdymo taškų sistema duonos gamybos įmonėje. Analitinėje dalyje aptariami RVASVT sistemai keliami reikalavimai, aprašytos galimos maisto saugos rizikos, ...
  • Valančiūtė, Monika (2018-06)
    Baigiamajame darbe pateiktas dokumentų sąvadas avižinių bandelių saugai ir kokybei užtikrinti. Analizuojama literatūra ir moksliniai straipsniai apie avižines bandeles bei jų paruošimui naudojamas žaliavas ir medžiagas. ...
  • Urbutytė, Rimantė (2018-06)
    Baigiamajame darbe nagrinėjama įmonės gamybos ir finansinės veiklos alanalizė, leidžianti įvertinti įmonės dabartinę padėtį. Buvo atlikta mokslinės literatūros analizė. Gamybos programa buvo sukurta kartu su gamybos proceso ...
  • Šadzevičiūtė, Monika (2020-06-17)
    Nagrinėjama tema atlikta literatūros šaltinių analizė; Parengtas viščiukų broilerių filė gamybai naudojamų žaliavų bei medžiagų aprašas; Atlikti viščiukų broilerių filė gamybai (17,5 t/pamainą našumui) reikalingų žaliavų, ...
  • Didžiokaitė, Gintarė (2023-06-06)
    Darbe teoriniu aspektu analizuojama ryšių su klientais valdymo samprata, svarba bei ryšių su klientais valdymo priemonės, remiantis skirtingų užsienio autorių pateikiama literatūra. Teorinei medžiagai pagrįsti, atlikti ...
  • Kievinas, Jonas (2021-06-09)
    Ryšių su klientais valdymas yra vienas iš pagrindinių aspektu norint išlaikyti stabilius santykius su klientais. Būtent dėl to yra svarbu turėti tvirtus ryšius su klientais taip pritaikant klientų išlaikymo strategiją, ...
  • Savulytė, Joana (2022-06-07)
    Teorinėje dalyje aptariama skaitmenizacijos, dirbtinio intelekto, CRM sistemų ir komunikacijos priemonių samprata ir nauda įmonėms. Analitinėje dalyje yra identifikuojama įmonės UAB „Tesera“ komunikacijos su klientais ...
  • Marčiulaitytė, Agnė (2020-06-22)
    Darbe pateikta informacija yra susijusi su ryšių su klientais valdymo sistema. Nagrinėjama teorinė medžiaga apie ryšių su klientais sistemos atsiradimą, raidą, jos naudojimą. Aiškinamasi, kokiems tikslams ji yra skirta ...
  • Runienė, Ugnė (2019-07-02)
    Ši moteriškų drabužių kolekcija sukurta remiantis Rytų kultūros improvizacijomis bei naujausiomis mados tendencijomis. Grakštūs siluetai ir minimalistiški dizaino sprendimai suteikia elegancijos įspūdį kūriniuose. Kolekcija ...
  • Kairys, Aidas (2019-06-05)
    Konkurencingumas yra pagrindinis dalykas, kuris lemia įmonės sėkmę ar ţlugtį (Porter, 1985). Šiandien internetas yra viena didţiausių erdvių, kurioje galima vykdyti verslą. Galvojant apie įmonės plėtrą, būtina aktyviai ...
  • Liepa, Ovidijus (2019-06-05)
    Sporto prekes kiekvienais metais vis daugiau ir daugiau perka įvairaus amţiaus ţmonės. Remiantis kūno kultūros ir sporto departamentu prie Lietuvos respublikos vyriausybės duomenimis kiekvienais metais 10 procentų padidėja ...
  • Skromovas, Valentinas (2018-06-19)
    Pagrindinė šio baigiamojo darbo užduotis yra sukurti produktą, kuris išspręstų S. Skromovo individualios veiklos reklamavimo stokos problemą. Šiai problemai išspręsti pasirinkta sukurti užsakovo teikiamas paslaugas ...
  • Borodinas, Aidas (2020-06-25)
    Tyrimo tikslas. Išsiaiškinti kokios sakinio struktūros ir kokios skyrybos taisyklės yra naudojamos ir pritaikomos reklaminiuose šūkiuose. Reklaminiams šūkiams dažniausiai naudojami trumpi vientisiniai sakiniai su aiškiai ...
  • Siaurusaitytė, Giedrė (2020-07-10)
    Pakuotės idėja-smėlio laikrodis, kadangi saldainai ir laikas turi vieną siejantį dalyką-jie abudu yra riboti, o taip pat birūs saldumynai puikai dera su smėlio laikrodžio esme. Ši pakuotė yra skirta UAB „Rūtos“ dražė linijai ...
  • Muraškovaitė, Lina (2021-06-14)
    Baigiamasis darbas. Saldaus pieno varškės sūrio su džiovintais ožragės lapeliais ir saulėgrąžų sėklomis gamybos technologija. Lina Muraškovaitė. / Vadovė lekt. Ilona Šostakienė; Kauno kolegija, Technologijų fakulteto Maisto ...
  • Uleckaitė, Ieva (2021-06-15)
    Baigiamasis darbas. Saldinto sutirštinto pieno gamybos technologija. Ieva Uleckaitė. / Vadovaslekt. Ilona Šostakienė; Kauno kolegija, Technologijų fakulteto Maisto technologijos katedra. – Kaunas, 2021. Baigiamojo darbo ...
  • Melaikienė, Raimonda (2020-06-22)
    Baigiamajame darbe analizuotas nekilnojamojo kultūros paveldo objektų reglamentavimas, geodezijos ir kartografijos darbų reglamentavimas, pateikta informacija apie Šiaulių apskrityje esančius piliakalnius. Taip pat ...