DSpace talpykla

Naršyti pagal pavadinimą

Naršyti pagal pavadinimą

Rūšiuoti pagal: Tvarka: Rezultatai:

  • Voveris, Vitalis (2022-06-15)
    Baigiamojo darbo tikslas – Suprojektuoti žvėrienos vytintų gaminių su eteriniais aliejais gamybos įmonę. Baigiamojo darbo objektas. Vytintas stirnienos kumpis su citrinų eteriniu aliejumi ir vytinta stirnienos nugarinė ...
  • Grabauskaitė, Giedrė (2019-06)
    Tema pasirinkta tokia, kadangi žvėrienos patiekalai yra labai vertinami, nes laukinių žvėrių mėsa išsiskiria savitu skoniu, turi daug maistinių medžiagų, kaip mineralai ir vitaminai, kurios naudingos žmogui, taip pat ši ...
  • Ugianskas, Arnoldas (2019-06)
    Atlikta teorinė mokslinės literatūros analizė parodė, kad žviėriena, lyginant su kita naminių gyvulių mėsa yra sveikesnė ir turtingesnė maistingosiomis medžiagomis: vitaminais (B12, B1, B2, C, E), baltymais, amino rūgštimis ...
  • Purvytė, Evelina (2022-06-07)
    Siekiant išsiaiškinti kultūrinio paveldo sampratą ir jo skirstymą, analizuojami skirtingi moksliniai literatūros šaltiniai bei dokumentai, kurie leidžia mums suprasti sąvokas ir jų skirstymą. Analizuojamas kultūros ...