DSpace talpykla

Naršyti pagal pavadinimą

Naršyti pagal pavadinimą

Rūšiuoti pagal: Tvarka: Rezultatai:

  • Čebanauskas, Paulius (2021-06)
    Baigiamajame darbe yra naudojama debesų kompiuterija kurioje yra emuliuojamas paprastas įmonės tinklas. Sukurtas tinklas yra testuojamas įvairiomis kibernetinėmis atakomis ir Nessus įrankiu. Šio projekto dėka galime pigiai ...
  • Urbas, Jurgis (2021-06-21)
    Šis darbas pristato tvarios virtuvės komplekto „Jaukumas“ projektavimą su medienos plastiko kompozitų elementais. Darbe yra apžvelgiama virtuvės baldų technologijos samprata bei ypatumai, pristatant virtuvių tipus bei ...
  • Greičius, Eimantas (2021-06-21)
    Darbe analizuojama virtuvės baldų furnitūra, durelių lankstai, stalčių bėgeliai. Remiantis praktikoje įgytomis žiniomis bei knygomis ir internetiniais šaltiniais, darbe pateikiama virtuvės baldų komplekto gamybos ...
  • Brazaitis, Julius (2018-06-13)
    Pagrindinė problema – virtuvėje apsilanko kiekvienas šeimos narys, todėl interjeras turi būti malonus ir jaukus. Taip pat maisto ruošimo zonoje, baldai turi būti atsparūs drėgmei ir chemikalams – virtuvės priežiūros ...
  • Podžeckas, Povilas (2022-06-16)
    Korpusinis baldas daiktams sudėti. Virtuvinė spinta skirta nešaldytam maistui, virtuvės ūkinėms ir kulinarijos įrankiams laikyti. Specialiai įmontuota spintelė prieskoniams ir mažiems indeliams, vyno ir kitų tauriųjų ...
  • Steponavičiūtė, Karina (2020-06-25)
    Darbo problema: kadangi, erdvė kuri yra projektuojama nėra itin didelė, todėl svarbu, ją suprojektuoti taip, kad ji vizualiai atrodytų didesnė, todėl norint tinkamai išnaudoti erdvę ir yra naudojamas transformuojamasis ...
  • Krivickaitė, Milda (2020-06-25)
    Darbo apibūdinimas. Baigiamajame darbe kurimas virtuvės – svetainės interjeras ir konstruojamas virtuvės baldas. Pastaruoju metu vyrauja tendencija gyventi mažesniuose namuose, dėl to yra labai svarbu, kad gyvenamoji erdvė ...
  • Morkūnaitė, Miglė Gabrielė (2019-06-17)
    Miglė Gabrielė Morkūnaitė. Virtuvės – svetainės interjero projektavimas, baro stalo su spintele konstravimas. Profesinio bakalauro baigiamasis darbas. Darbo vadovė lekt. doc. Vilma Šipailaitė – Ramoškienė, Kauno kolegijos ...
  • Stonkus, Martynas (2018-06-15)
    Martynas Stonkus. Virtuvinių baldų „Metod“ gamybos technologija (realus gaminys). Profesinio bakalauro baigiamasis darbas. Darbo vadovas lekt. Zinaida Adomaitienė, Kauno kolegijos Technologijų fakulteto Pramoninių technologijų ...
  • Šulčiūtė, Judita (2018-06-15)
    Darbo tikslas: paruošti virtuvinių baldų komplekto „Upė“ dalies gamybos technologiją. Darbas susideda iš bendrosios dalies, informacijos šaltinių apžvalgos, technologinės dalies, tiriamosios dalies, ekonominės, žmogaus ...
  • Avižinis, Edgaras (2020-06-15)
    Suprojektuotas virtų dešrelių su želė gabaliukais cechas. Dešrelių gamybos ceche numatoma gaminti 3 rūšių gaminus: "ALFA“ dešreles su kečupo želė įdaru, "OMEGA“ dešreles su majonezo želė įdaru ir "GAMA“ dešreles be priedų. ...
  • Kanopaitė, Simona (2018-06)
    Baigiamajame darbe pateiktas dokumentų sąvadas apie virtų karkos vyniotinių procesą, analizuojama literatūra ir moksliniai straipsniai apie mėsos pramonės apžvalgą, kokie keliami reikalavimai mėsos gamybai, mėsos nauda ir ...
  • Ramoškienė, Jurgita (2018-06)
    Baigiamajame darbe pateiktas duomenų sąvadas apie virtų – karštai rūkytų viščiukų ir vištienos stambiagabalių gaminių gamybos baro procesą. Analizuojama literatūra ir moksliniai straipsniai, teisiniai dokumentai apie ...
  • Kazlauskytė, Donata (2022-06-14)
    Temos aktualumas: pasak Okazaki ir kt. (2005) aterogeninė dislipidemija, dažnai aptinkama pilvinio nutukimo atveju, yra susijusi su trigliceridų (TG) padidėjimu serume. Wimalawansa (2016) teigia, kad nutukę asmenys turi ...
  • Rinkevičiūtė, Neringa (2023-02-21)
    Neringa Rinkevičiūtė. Visuomenė ir individualizmas drabužių kolekcijoje "Simbiozė". Profesinis bakalauro baigiamasis darbas. Kūrybinės dalies vadovė lekt. Milda Jankuvienė, tiriamosios dalies vadovė doc. dr. Jovita Dargienė. ...
  • Katinaitė, Indrė Elena (2023-02)
    Temos aktualumas: Pasauline hepatito C strategija siekiama iki 2030 m. pašalinti hepatitą kaip grėsmę visuomenės sveikatai. Nustatyta, kad ribotas informuotumas ir žinios apie HCV yra pagrindinės kliūtys, trukdančios ...
  • Sakalauskienė, Akvilina; Švėgždaitė, Aušra (2023-02)
    Temos aktualumas – Sergamumas gripu ir ūmiomis viršutinių kvėpavimo takų infekcijų 2022m. duomenimis, Lietuvoje kasmet registruojama vidutiniškai apie 30 tūkst. gripo ir 500 tūkst. ŪVKTI atvejų. Viršutinių kvėpavimo takų ...
  • Katkevičius, Nojus (2022-01)
    Temos aktualumas: Traumos jaunimo tarpe yra dažniausia mirtingumo priežastis. Nors mirtingumą lemia daug dalykų, esminis jų yra pagalbos teikimas nukentėjusiajam pirmomis akimirkomis ištikus traumai. Svarbu objektyviai ...
  • Alionytė, Monika; Daugalaitė, Joana (2024-01-23)
    Temos aktualumas – Pagyvenusio amžiaus žmonių tarpe dehidratacijos paplitimas siekia net 20 – 30 proc. ir yra susijusi su didesne negalia, sergamumu bei mirtingumu, o 65 – 75 amžiaus tarpe dehidratacija tampa viena iš ...
  • Songailaitė, Ineta (2023-06-09)
    Darbo tema. Šiaulių miesto farmacijos specialistų nuomonė apie vaistinės darbo aplinkos dėmesį blaškančių veiksnių įtaką darbo kokybei Raktiniai žodžiai. Blaškantys veiksniai, farmacijos specialistas, farmacinė paslauga, ...