DSpace talpykla

Naršyti pagal pavadinimą

Naršyti pagal pavadinimą

Rūšiuoti pagal: Tvarka: Rezultatai:

  • Sakevičiūtė, Inga (2019-06)
    Suprojektuotas cechas, rinkta medžiaga iš informacijos šaltinių, mokslinių straipsnių. Sudarytos dvi karštai rūkytų dešrų receptūros: „Karštai rūkytos klasikinės dešros“ ir „Karštai rūkytos dešros su džiovintais pomidorais“. ...
  • Valaitytė, Ramutė (2019-06)
    Nagrinėjama tema atlikta literatūros šaltinių analizė; Atlikti dešrų gamyboje reikalingų žaliavų, medžiagų skaičiavimai; Vertinant pagrindinius kokybės bei saugos rodiklius, parengtas k/r dešrų gamybai naudojamų žaliavų ...
  • Maslenskis, Gintautas (2019-06)
    Apžvelgus informacinius šaltinius pastebėta, kad chitozanas (0,2 % koncentracija), įdėtas į kiaulienos dešreles, nedarė įtakos mikroorganizmų augimui, bet sumažino produkto riebalų oksidaciją. Mokslininkai (Varming, Beck, ...
  • Sutkevičienė, Neringa (2024-01-22)
    Darbo tikslas: suprojektuoti karštai rūkytų dešrų su šalavijo lapais ir ispaniško šalavijo Chia sėklomis gamyba liniją. Darbo objektas: karštai rūkytų dešrų su šalavijo lapais ir ispaniško šalavijo Chia sėkomis gamybos ...
  • Maigūnaitė, Vilma (2018-06)
    Baigiamajame darbe pateiktas dokumentų sąvadas apie karštai rūkytų gurmaniškų dešrų gamybos cechą, analizuojama literatūra ir moksliniai straipsniai apie dešreles su džemo įdaru („Dausage“), dešrelės su karamelizuotais ...
  • Zaicevaitė, Aurelija (2018-06)
    Baigiamajame darbe pateiktas dokumentų sąvadas apie karštai rūkytų karšio išklotinės ir ikrų gamybos procesą, analizuojama literatūra ir moksliniai straipsniai apie žuvies svaiginimo žuvies kokybei įtaka, pakavimo įtaka ...
  • Ugolnikov, Grigorij (2020-06-15)
    Apžvelgus literatūrą aprašančią vištienos bei putpelių mėsos vertingąsias savybes, perdirbimo sąlygas užtikrinančias geras gaminių technologines, juslines ir mikrobiologines savybes, paukščių mėsos kokybės gerinimo būdus, ...
  • Urbanavičienė, Ilona; Urbanavičius, Valdas (Kauno kolegija, 2020)
    Rengiant mokymo priemonę „Kartografinio redagavimo pagrindai“ orientuotasi į Kauno kolegijos geodezijos studijų programos numatomus studijų rezultatus. Leidinyje pateikta teorinė ir praktinė medžiaga naudinga pagrindiniams ...
  • Rymonytė, Betina (2021-06-30)
    Šiandieninė plačiai aptariama problema tapo Covid-19 virusas, dėl kurio taikomi judėjimo apribojimai. Asmenų psichologinė būsena, kuri turi įtakos imuninei sistemai, darbo našumui ir emocijų išraiškai tarpusavio ...
  • Beiga, Rytis (2018-06-15)
    Moteriška drabužių kolekcija „Rytis Beiga tarp Mados Sindikato“ – sukurta remiantis praito amžiaus mados revoliucionieriaus Yves Saint Laurent atradimais mados industrijoje ir Ryčio Beigos atradimais, trijų metų studijų ...
  • Bardauskaitė, Emilija (2023-10-11)
    Pienas – žinduolių patelių pieno liaukų išskiriamas skystis, skirtas maitinti jauniklius. Visų žinduolių išskiriamame piene yra tu pačių pagrindinių maistinių medžiagų: vandens, baltymų, riebalų, vitaminų, mineralinių ...
  • Kucinaitė, Jolita (2019-06-14)
    Baigiamajame darbe pateikiama kasdieninio gyvenimo įgūdžių ugdymo/-si ankstyvoje amžiaus grupėje analizė. Pabrėžiama ypatinga tėvų ir pedagogų bendradarbiavimo svarba šiame procese, siekant pozityvių rezultatų. Pateikiami ...
  • Šliagerytė, Lilija (2021-07-20)
    Temos aktualumas. Kiekvienais metais iš vieno milijono žmonių apie 200–500 asmenų atliekama amputacija (Wasiak ir kt., 2006). 2005 metais 1,6 mln. žmonių JAV patyrė galūnės amputaciją, prognozuojama jog iki 2050 metų šis ...
  • Žitkutė, Aušra (2019-06-18)
    Darbo struktūra – teorinėje darbo dalyje analizuojama mokslinė literatūra nagrinėjanti darbuotojų kaitą, analitinėje dalyje charakterizuojama organizacija, pateikiama tyrimo metodika bei tyrimo rezultatai. Projektinėje ...
  • Degutis, Aivaras (2018-06)
    Šiame baigiamajame darbe yra analizuojamos įvairios šildymo sistemos, nagrinėjami jų privalumai ir trūkumai, ieškomi problemų sprendimo būdai. Remiantis išnagrinėtomis šildymo sistemomis suprojektuotas komercinio 1000m2 ...
  • Parašinskaitė, Ofelija (2020-07-08)
    Baigiamojo darbo tema „Kaukolės simbolis odos meno objektuose“. Kaukolė - labai senas visame pasaulyje naudojamas simbolis turintis kiekvienam žmogui, religijai ar subkultūrai savitą prasmę. Dauguma jų simbolizuoja laiko ...
  • Ribinskaitė, Rimantė (2021-01-21)
    Vienas iš svarbių kiekvieno žmogaus gyvenimo aspektų yra renginių organizavimas. Trumpai tariant, renginiai ir jų valdymas yra projektų valdymo taikymas, kuriant ir plėtojant didelio masto renginius, tokius kaip ...
  • Velykytė, Justina (2019-07-03)
    Kaunui ir Kauno rajonui gavus 2022-ųjų Europos kultūros sostinės vardą atsirado poreikis įrengti erdvę, biurą, kur kūrybininkai galėtų vystyti savo idėjas ir dirbti ties įvairių projektų plėtojimu. Sukurtas atviros ...
  • Gaigalis, Marius (2022-06-08)
    Baigiamasis darbas sudarytas iš trijų dalių: teorinės, praktinės bei finansinių ataskaitų analizės. Pirmojoje darbo dalyje analizuojami ne pelno siekiančios asociacijos apskaitą reglamentuojantys įstatymai, teisės aktai ...
  • Konsevičiūtė, Giedrė (2019-07-03)
    Kauno centrinio pašto rūmų Kaune Laisvės al. 102 interjero projektas 1918-1939m. Kaunui tapus laikinąja Lietuvos sostine buvo pastatyti žymiausi modernizmo ir tautinio stiliaus pastatai. Kaune yra daugiau nei 6000 ...