Santrauka:
Buvo sukurtas naujas valgiaraštis, atnaujinant jį užkandžiais, karštais patiekalais ir desertais. Paaiškinta meniu svarba restoranui. Tema pasirinkta dėl kelių priežasčių - mėgstu šį restoraną ir norėčiau, kad jis kuo ilgiau išsilaikytų ir gavau užsakomąjį darbą tai padaryti. Į užkandžius buvo įtraukta rūkyta skumbrė su kiaušiniu, lašišos kapotinis ir skrebutis su antiena, įtraukiau 3 karštus patiekalus, tai sviestažuvę, baklažaną ir atnaujinau antienos gamybą verdant aukštame slėgyje greitpuodyje. Taip mėsa atrodo gražiausiai ir skonis yra geriausias. Pakeičiau desertus nes esami desertai yra per daug atgrasūs vidutinės klasės žmonėms.
Description:
A new menu was created, by updating snacks, hot dishes and desserts. The importance of the menu for the restaurant is explained. This theme was chosen for couple of reasons – i enjoy this restourant and i also got starting work to make new menu. The snacks included smoked mackerel with eggs, choped salmon and toast with duck. 3 hot dishes were added to the menu these are butterfish, eggplant and a duck for which i renewed cooking technology by boiling in a high presure cooker, this way the meat looks the most beautiful and tastes the best. I changed the desserts because the existing ones are deterrent for the middle class persons.