Santrauka:
Įmonėje, kurioje gaminami prancūziški pyragėliai norima įvesti netradicines žaliavas, kurios paverstų produktą prieinamesnį didesnei grupei žmonių. Darbo eigoje išanalizuota prancūziškų pyragėlių gamybos technologija ir jos ypatumai. Siekiant užtikrinti saugią produkto gamybą, nuo žaliavų priėmimo iki paruoštos produkcijos laikymo ir realizavimo yra sudaromi planai su prevencinėmis priemonėmis, kurios užtikrina saugų bei kokybišką darbą ceche. Suprojektuotas naujas kanelių gamybos cechas, kuriame bus gaminami tiek tradiciniai, tiek netradiciniai “Cannelle” pyragėliai. Gamybos cechas dirba 240 dienų per metus, yra viena dvylikos valandų pamaina, kuri dirba 5 dienas per savaitę. Pamainos gamybos našumas - 750 kg 3 rūšių pyragėlių, per metus iškepama 180000 kg, kiekvienos rūšies po 60000 kg.
Description:
The company that makes French pastries plans to introduce non-traditional raw materials that would make the product more accessible to a larger audience. In the course of the project, the technology and peculiarities of French pastries production were analysed. In order to ensure safe production of the product, from the reception of raw materials to the storage and delivery of the finished product, plans have been prepared with preventive measures to ensure safe and high-quality work in the company. A new Cannelle production workshop has been designed to produce both traditional and non-traditional canneles. The production workshop will work 240 days a year, on a single shift basis 5 days a week, 12 hours a day. Shift production capacity - 750 kg of 3 types of cakes, baked 180,000 kg - 60,000 kg of each per year.