Santrauka:
Konferencijos dalyvių maitinimas, pritaikant tinkamiausius aptarnavimo būdus (furšetą ir banketą), parenkant patiekalus. Sukurtas konferencijos dalyvių maitinimo valgiaraštis, į kurį įtraukti kavos pertraukos patiekalai (šaltieji užkandžiai) ir vakarienės patiekalai (sriuba, karštasis patiekalas ir desertas). Parengtos 10 patiekalų technologinės kortelės, vieno patiekalo technologinė gamybos schema su SVT. Kiekviename taške nustatyti rizikos veiksniai ir aprašytos jų prevencijos būdai. Juslinio tyrimo metu yra ištirtos 3 skirtingų rūšių miltų lietinių (grikių miltų, ryžių miltų, kvietinių viso grūdo miltų) juslinės savybės. Geriausiai įvertintas gaminys – viso grūdo kvietinių miltų lietiniai. Atlikti biudžeto dalies skaičiavimai, įvertinant maisto produktų kainas, darbo, kontrolinių virimų išlaidas. Viso darbo išlaidos sudaro 462,16 Eur. Konferencijos dalyvio maitinimo kaina vienam žmogui yra 30 Eur. Renginio pelnas – 664,53 Eur.
Description:
Catering for conference participants, tailored to the most appropriate service methods (buffet and banquet), choosing dishes. A catering menu for conference participants has been created to include coffee break dishes (cold snacks) and dinner dishes (soup, hot dish and dessert). It has been prepared 10 technological cards of offered dishes and technological production scheme with CCP of one dish was prepared. Risk factors are identified on a daily basis and ways to prevent them are described. During the sensory examination, 3 main sensory properties of flour pancakes (buckwheat flour, rice flour, wheat whole grain flour) were investigated. The best rated product is whole grain flour pancakes. Calculations of the budget part were performed, estimating the costs of food-related food, control cooking. The total cost of the work is 462,16 Eur. The cost of catering for a conference participant per person is 30 Eur. The profit of the event is 664,53 Eur.