Santrauka:
Pagrindinis įmonės tikslas yra sukurti kokybišką ir saugų vartoti produktą. Įmonėje įdiegta maisto saugumo užtikrinimo sistema – RVASVT. Remiantis šia sistema buvo suprojektuotas alkoholinio gėrimo cechas, kuris gamina trauktines iš aviečių ir žolelių. Cecho našumas – 100 000 l / metus, abiejų rūšių pagaminama po 50 000 l / metus. Darbo, trauktinių ceche, gamyba organizuojama viena pamaina, kuri trunka 8 valandas. Per savaitę įmonė dirba 5 dienas, savaitgaliais bei švenčių dienomis nedirbama. Per visus 2021 metus gaunasi dirbti 244 dienos. Ceche dirba 10 asmenų: 2 gamybos technologai, laborantė, 3 kokybės kontrolieriai, 2 sandėlininkai, buhalterė, meistras, valytoja.
Description:
The main goal of the company is to create a safe and high-quality product. The company has implemented a food safety assurance system HACCP. Based on this system, an alcoholic beverage workshop from raspberries and herbs was designed. The productivity of the company is 100 000 liters per year, the capacity of the production of both types of bitters is 50 000 liters per year. The production of the bitters in the workshop is organized in one shift, which lasts 8 hours. The company works 5 days a week, it is closed on weekends and holidays. In 2021, the company will work 244 days. The workshop employs 10 employees: two production technologists, a laboratory assistant, three quality controllers, two warehousekeepers, an accountant, a supervisor and a cleaner.