Santrauka:
Gyvūninio maisto įmonėje gaminamos 700 kg per pamainą, vytintų dešrelių su šokoladu. Joms pagaminti suplanuotos gamybinės ir pagalbinės patalpos, kurios užtikrina saugaus ir kokybiško produkto gamybą. Įmonėje parengtos būtinosios programos (patalpų ir teritorijos priežiūros, žaliavų ir medžiagų priežiūros, įrangos priežiūros, personalo higienos priežiūros, sanitarijos, produkcijos sulaikymo ir paėmimo iš rinkos programos). Sudarytas RVASVT sistemos planas, parenkant plati SVT analizė.
Description:
700 kg of dried sausages with chocolate are made every shift in the animal food processing company. The production and auxiliary premises, that ensure safety and quality of the production, are planned. The prerequisite programs (such as maintenance of the premises and area maintenance of the materials and facilities, staff hygiene care, sanitation, detention of production and withdrawal from the market are prepared in the company). The HACCP system plan with a broad analysis of the CCPs is developed.